Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κηδεύτηκε η Φούλα Παπανδρέου που δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμα της-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Κηδεύτηκε η Φούλα Παπανδρέου που ...

Στον Ιερό Ναό Παντανάσσης

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης κηδεύτηκε στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2018, η 88χρονη Σοφία (Φούλα) Παπανδρέου στον Ιερό Ναό Παντανάσσης. Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμα της, στην οδό Δημ. Γούναρη, στην καρδιά της Πάτρας, την περασμένη Δευτέρα.

"Δύσκολη"  υπόθεση της δολοφονία της Φούλας Παπανδρέου- Πού κινούνται οι έρευνες

Αστυνομικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν "δύσκολη" την υπόθεση δολοφονίας της. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους είναι λίγα και χρειάζεται, όπως σχολιάζουν, μεθοδική προσπάθεια σε βάθος χρόνου αλλά και λίγη τύχη για να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Το γεγονός ότι δεν παραβιάστηκε η πόρτα αλλά, κατά πάσα πιθανότητα, η ίδια η 88χρονη άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο της, προβληματίζει τις Αρχές. Οι έρευνες κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις ακόμα και προς γνωστά "στέκια" της πόλης.

Στη διάρκεια της κηδείας όλος ο κόσμος συζητούσε το γεγονός της θρασύτατης αυτής ληστείας και εγκληματικής ενέργειας εις βάρος της Σοφίας (Φούλας) χήρας Ανδρέα Παπανδρέου και όλοι ζητούσαν να μάθουν τι έχει γίνει με την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Τα στεφάνια στη μνήμη της Φούλας Παπανδρέου ήσαν πολλά (κατατέθηκε στεφάνι και από τον Συμβολαιογραφικό σύλλογο) ενώ ανάμεσα στον κόσμο που παρέστη στην εξόδιο ακολουθία στον ιερό ναό Παντανάσσης ήταν οι Δημήτρης Σιαμπλής, Νίκος Δούρος, Γιώργος Ρώρος, Χαράλαμπος Μπονάνος, Σπύρος Πολίτης, Αλέξης Σκαρμέας, Μάριος Πραπόπουλος, Δημήτρης Γεωργόπουλος, η Αχαιή μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα που όπως μάθαμε έχει συγγένεια/κουμπαριά με την οικογένεια της εκλιπούσης, κ.α.

Η ταφή της Σοφίας (Φούλας) Παπανδρέου έγινε στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Την νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο π. Παύλος Σπίνος του ιερού ναού Παντανάσσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις