Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο! Παρουσίασαν με συμφωνικό ήχο μερικές επιτυχίες τους! ΦΩΤΟ

Η συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρ...

«Καλησπέρα Αθήνα», είπε ο Klaus ανοίγοντας της συναυλία του συγκροτήματος

Άλλη μια συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ των Scorpions πέρασε στην ιστορία. Ο Klaus Meine και τα άλλα παιδιά χάρισαν μαγικές στιγμές σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν χθες στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. «Καλησπέρα Αθήνα», είπε ο Klaus το βράδυ της Δευτέρας ανοίγοντας της συναυλία του συγκροτήματος.

O 70χονος Γερμανός τραγουδιστής είπε ότι είναι τιμή του να παίζει σε αυτό το στάδιο, καλωσορίζοντας στη σκηνή την ΚΟΑ, η οποία υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, ερμήνευσε ορχηστρικά το «Days of glory».

Στη συναυλία, υπό τον τίτλο «Once in a Lifetime», οι παλαίμαχοι της ροκ σκηνής, που έχουν μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα, με την Κρατική KOA, παρουσίασαν με συμφωνικό ήχο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

 

Με τη συγκεκριμένη συναυλία, το θρυλικό συγκρότημα - ένα από τα πιο μακρόβια και εμπορικά επιτυχημένα σύνολα του σκληρού ροκ- δημιούργησε μια γέφυρα μεταξύ της ροκ και της συμφωνικής μουσικής.

Η μουσική συνάντηση των Scorpions και της ΚΟΑ ακολούθησε το μουσικό αποτύπωμα του Αυστριακού μαέστρου Christian Kolonovits και τη συναυλία που έδωσαν οι Γερμανοί ρόκερ με τη Φιλαρμονική του Βερολίνου.

Πηγή:protothema.gr

Φωτ. από eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight