Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φούντωσε εν κινήσει το λεωφορείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας

Φούντωσε εν κινήσει το λεωφορείο της Αστ...

Την ώρα που εκινείτο το λεωφορείο στην Ιόνια Οδό έξω από το Μεσολόγγι

Λίγο έλλειψε να λαμπαδιάσει το λεωφορείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας που μετέφερε αστυνομικούς της διμοιρίας υποστήριξης απο τον Πύργο στην Κέρκυρα για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο νησί.

Την ώρα που εκινείτο το λεωφορείο στην Ιόνια Οδό έξω από το Μεσολόγγι, άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το χώρο του κινητήρα.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό άμεσα και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου, ενώ κλήθηκε η Π.Υ. Μεσολογγίου, για την κατάσβεση της μικρής έκτασης φωτιάς.

Οι αστυνομικοί μετά απο ώρες συνέχισαν προς τον προορισμό τους με λεωφορείο άλλης διεύθυνσης.

Όπως δήλωσε για το θέμα στο ilialive.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Παναγιώτης Ζώντος "... eκτός από την υποστελέχωση που καλούμε να αντιμετωπίσουμε στην Δ.Α. Ηλείας, αντιμετωπίζουμε και την επικινδυνότητα των απαρχαιωμένων οχημάτων. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς Κέρκυρα το λεωφορείο της Δ.Α. Ηλείας που μετέφερε τη διμοιρία υποστήριξης, ανεφλέγη από βραχυκύκλωμα λόγω παλαιότητας, ευτυχώς χωρίς να λάβει διαστάσεις η φωτιά και περιορίστηκε στο χώρο του κινητήρα.

Όμως οι ζωές των αστυνομικών κινδύνεψαν και οι ίδιοι ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα, καθώς χρειάστηκε αλλαγή λεωφορείου από άλλη διεύθυνση, το οποίο όμως όπως με ενημέρωσαν και αυτό χρήζει αντικατάστασης λόγω παλαιότητας. 
Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό μέσα σε δύο μήνες, καθώς το λεωφορείο της Δ.Α. Ηλείας είχε ακινητοποιηθεί ξανά στην Ακράτα.
Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει και οι αστυνομικοί της Δ.Α. Ηλείας να μην αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού" κατέληξε ο κ. Ζώντος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις