Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη χωρίς καμία αντίσταση ο Πατρινός καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας - Κυκλοφορούσε σαν παπάς!

Συνελήφθη χωρίς καμία αντίσταση ο Πατριν...

Κρυβόταν στην Αθήνα

Συνελήφθη, το απόγευμα, με ένταλμα σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος αναζητείτο από τον Μάρτιο του 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Αλιμο, το οποίο νοίκιαζε συγγενικό του πρόσωπο.

Ο Αρτέμης Σώρρας δεν προέβαλε αντίσταση όταν είδε μπροστά του τους αστυνομικούς. Σημειώνεται ότι συνελήφθη και ένας 45χρονος οπαδός του, που ήταν μαζί του την ώρα της εφόδου της αστυνομίας.

Ο Αρτέμης Σώρρας κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νωρίτερα

 

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης Αρτέμης Σώρρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον αναζητούσαν εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Σώρρας εντοπίστηκε σε σπίτι όπου διέμενε στα νότια προάστια έπειτα από έρευνες και πληροφορίες της Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε έφοδο και τον ακινητοποίησε χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

Ο Σώρρας κρατείται στην Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο Αρτέμης Σώρρας αναζητούνταν από τον Μάρτιο του 2017, όταν και είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης. Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός είχε αφήσει μακρυά μαλλιά και γένια, ενώ σε κάποια φάση κυκλοφορούσε σαν… παπάς.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις