Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από τις πορείες του Δήμου κατά της ανεργίας –Τι είπε ο Κώστας Πελετίδης στους συγκεντρωμένους;

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ από τις π...

Παρά τον άστατο καιρό

21:50 Ολοκληρώθηκαν οι δύο πορείες που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Πατρέων κατά της ανεργίας. Το ραντεβού ανανεώνεται για την Κυριακή με την συναυλία Μαργαρίτη...

 

21:15 Στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας κατέληξαν οι πορείες του Δήμου για την ανεργία.

 

20.27: Στο Εργατικό Κέντρο, στην πλατεία Όλγας, κάνουν στάση οι συμμετέχοντες στην πορεία του Δήμου που ξεκίνησαν από το γήπεδο της Παναχαϊκής. Σε λίγο οι δυο πορείες θα συναντηθούν στην πλατεία Γεωργίου.

19.56: Ξεκίνησε πριν από λίγο και δεύτερη πορεία από το στάδιο της Παναχαϊκής. Και οι δύο πορείες θα συναντηθούν γύρω στις 9 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου.

Στο μεταξύ βρίσκεται σε εξέλιξη και η άλλη πορεία στις Νότιες συνοικίες της Πάτρας.

Πάντως η συμμετοχή δεν είναι αναμενόμενη. Τουλάχιστον με τις πρώτες εκτιμήσεις στη μία πορεία από τις Εργατικές Ταραμπούρα, ξεκίνησαν 100 με 150 άτομα, ενώ στην άλλη από την Παναχαϊκή γύρω στα 100 άτομα. Ο αριθμός των ατόμων βέβαια, μπορεί να αυξηθεί καθώς οι πορείες θα περνούν μέσα από τις γειτονιές, ενώ ο άστατος καιρός φαίνεται πως έκανε πολλούς να μείνουν σπίτι.

19.34: Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία που διοργανώνει η δημοτική Αρχή κατά της ανεργίας. Ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης μαζί με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, βρίσκονται στην κεφαλή του μπλοκ που έχει ξεκινήσει από τις Εργατικές Ταραμπούρα.

Αυτή την ώρα η πορεία βρίσκεται επί της Ανθείας.

Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει και η άλλη πορεία από το γήπεδο της Παναχαϊκής.

Δείτε φωτογραφίες.

19.18: Ξεκίνησε πριν από λίγο η διπλή πορεία που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα - Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία».

Η μία πορεία ξεκίνησε από τον προαύλιο χώρο του Λαϊκού Εστιατορίου στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα, και θα ακολουθήσει τη διαδρομή, Ευβοίας – Ανθείας – Αγ. Ιωάννη Πράτσικα – Αγίας Τριάδας (όπου στις 8 θα γίνει στάση) – πλατεία Βουδ (όπου επίσης στις 8.30 θα γίνει στάση) – πλατεία Ομονοίας – Γούναρη - Κορίνθου με κατάληξη την πλατεία Γεωργίου.

Η άλλη πορεία, ταυτόχρονα, θα ξεκινήσει από το στάδιο της Παναχαϊκής στην Αγυιά και θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Έλληνος Στρατιώτου – Αγίας Σοφίας (όπου στις 8 θα κάνει στάση στην πλατεία Αγίας Σοφίας) – Κωνσταντινουπόλεως – Μαιζώνος – πλατεία Γεωργίου.

Δείτε χάρτες με τους δρόμους που θα ακολουθήσει η πορεία:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις