Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η συνάντηση Κιμ - Ντοναλντ - Υπέγραψαν συμφωνία και έσπασαν τον πάγο δεκαετιών

Η συνάντηση Κιμ - Ντοναλντ - Υπέγραψαν σ...

Ποιος το περίμενε;

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε ότι στην ιστορική σύνοδο κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επιτεύχθηκε «μεγάλη πρόοδος» και ότι οι δύο χώρες θα υπογράψουν διμερή συμφωνία, το περιεχόμενο της οποίας προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

«Ήταν στ' αλήθεια μια φανταστική συνάντηση», η οποία εκτυλίχθηκε «καλύτερα απ' ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί οποιοσδήποτε», είπε ο Τραμπ απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους έπειτα από το γεύμα εργασίας που είχαν οι ηγέτες και κορυφαία στελέχη των κυβερνήσεων των δύο κρατών. «Θα πάμε τώρα να υπογράψουμε» μια συμφωνία, πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς να δώσει καμιά διευκρίνιση για το περιεχόμενο του εγγράφου αυτού.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους πώς πήγαν οι συνομιλίες, ο Τραμπ δήλωσε ότι σημειώθηκε «μεγάλη πρόοδος, στ' αλήθεια (η συζήτηση ήταν) πολύ θετική. Νομίζω πήγε καλύτερα από ό,τι θα μπορούσε να περιμένει ο οποιοσδήποτε. Θα πάμε τώρα για να υπογράψουμε». Δεν διευκρίνισε το είδος του εγγράφου που θα υπογράψουν οι δύο ηγέτες.  Ο Τραμπ έκανε τις δηλώσεις αυτές καθώς ο ίδιος και ο Κιμ βάδιζαν στο προαύλιο γύρω από το ξενοδοχείο Capella, έπειτα από το γεύμα εργασίας με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών των κυβερνήσεων των χωρών τους.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις