Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Ιερά παράκληση για τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις

Αίγιο: Ιερά παράκληση για τους μαθητές π...

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης

Η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων επιθυμεί να στηρίξει τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που ξεκινούν τις προαγωγικές εξετάσεις και εντός λίγων ημερών τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που θα δοκιμασθούν και στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Για το λόγο αυτό την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 στις 9.15 μ.μ. θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου Ιερά Παράκληση, προς Θεία ενίσχυση και συμπαράσταση των μαθητών και ευόδωση των κόπων τους.

Παρακαλούνται οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι γονείς τους να προσέλθουν ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε τις προσευχές μας προς επίτευξη κάθε επιτυχίας.

Επίσης όπως  είναι γνωστό, με πρωτοβουλία ομάδος πιστών της τοπικής Εκκλησίας Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, από τον Αύγουστο του 2015 έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια προσευχητικού και λατρευτικού περιεχομένου με σκοπό την έντονη προσευχή προς την Υπεραγία Θεοτόκο για την σωτηρία της πατρίδος μας.

Έτσι το πρώτο Σάββατο εκάστου μηνός είναι αφιερωμένο στην σωτηρία της πατρίδος, άλλοτε με αγρυπνίες και άλλοτε με πρωινές Θείες Λειτουργίες.

Για τον μήνα Ιούνιο θα τελεστεί αγρυπνία από τις 9 μ.μ. της Παρασκευής 1η Ιουνίου μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Αιγίου.

Επιπροσθέτως με αφορμή την επέτειο της αποφράδας ημέρας της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως κατά την 29η Μαΐου 1453, θα τελεστεί αγρυπνία από τις 10μ.μ. της Δευτέρας 28 Μαΐου μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις