Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η "μαγκιά" πήγε περίπατο-Και φασίστες και «κότες» αυτοί που προπηλάκισαν τον Μπουτάρη

Η "μαγκιά" πήγε περίπατο-Και φ...

Να τους χαίρεται η Μιχαλολιάκου τέτοιους «μάγκες»

Η κόρη του Μιχαλολιάκου έσπευσε να συγχαρεί τους «μάγκες» (έτσι τους αποκάλεσε) που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη.

Θυμίζω την ανάρτησή της στο twitter «Μπράβο σε καθέναν ξεχωριστά που έπραξε το καθήκον του σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σεβασμός και χίλια μπράβο σε όλους.

Θεέ μου γιατί να μην είμαι κι εγώ σήμερα στη Θεσσαλονίκη??? Μπράβο ρε μάγκες!!! Σεβασμος μόνο».

Ένοχοι και οι τρεις για την επίθεση στον Μπουτάρη – Συγκλόνισε η κατάθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης

Αυτοί οι «μάγκες» λοιπόν δείτε τι είπαν στον ανακριτή:

Για να εξηγιόμαστε: στο thebest.gr τους φασίστες δεν τους θέλουμε ούτε για αναγνώστες κι ας χάσουμε «κλικ»…

Ο 20χρονος «μάγκας»: Ήμουν μακρυά και είδα ότι το πλήθος αποδοκίμαζε κάποιον. Πλησίασα για να δω. Παρασύρθηκα από το πλήθος και από το νεαρό της ηλικίας μου. Είχα ακούσει και για κάποιες δηλώσεις του κ. Μπουτάρη ότι «χέστηκε αν ο Κεμάλ έσφαξε τους Πόντιους». Ήμουν απερίσκεπτος. Αργότερα είδα τον δήμαρχο στο Ιπποκράτειο, ήταν λάθος μου που δεν του ζήτησα συγγνώμη. Θέλω ενώπιον του δικαστηρίου να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Μπουτάρη και από τον πατέρα μου για το λάθος που έκανα.

Ο 36χρονος, έτερος «μάγκας»: Δεν γνώριζα ποιος ήταν. Έκανα μεγάλο λάθος και ζήτω συγγνώμη. Παρασύρθηκα από το πλήθος.Είχα ακούσει ότι είχε αφήσει (ο δήμαρχος) τους γκέι να κάνουν παρέλαση» είπε και κατέθεσε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Και ο τρίτος: Ο τρίτος κατηγορούμενος επικαλέστηκε το νεαρό της ηλικίας του, για να δικαιολογήσει τις ενέργειές του, προσθέτοντας ότι παρασύρθηκε από το πλήθος, ενώ ομολόγησε ότι χτύπησε το τζάμι με τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου του δημάρχου.

Υποστήριξε ότι ο ίδιος από την πρώτη στιγμή συνεργάστηκε με τις αρχές, παραδεχόμενος τη συμμετοχή του στα επεισόδια και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον 17χρον (δηλαδή κάτι και σε …χαφιεδιλίκι για να γλυτώσει το τομάρι του).

Αυτή είναι η «Χρυσαυγίτικη» και φασιστική μαγκιά.

Μαγκιά κότας…

ΥΓ 1. Εκείνος ο άλλος "μάγκας" που κυνηγούσε τον Μπουτάρη κρατώντας στην αγκαλιά του το μικρό παιδί του, σε ποιο λαγούμι έχει κρυφτεί για να μην τον βρουν;

ΥΓ 2. Ήδη κάποια φασιστοειδή σχολιάζουν κάτω από το άρθρο (φυσικά υπάρχουν και αυτοί που σχολιάζουν διαφωνώντας, αλλά κόσμια). Όπως ένας τύπος που υπογράφει ως Lucky Luke ο οποίος ανέβασε το εξής post : "Otan pethanei kapoios gonios sou steile mou en minima na ertho stin kideia na sou po sta moutra sou oti xestika pou pethane na se do pos tha antidraseis naso magka". Τόσο κότα κι αυτός που ντρέπεται να γράφει με τιο όνομά του. Αυτά τα φασιστάκια σαν του λόγου του, από το thebest.gr τα διαγράφουμε δια παντός. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Και όσοι τον έχετε φίλο τον συγκεκριμένο να τον χαίρεστε..

Διαβάστε επίσης:

Για να εξηγιόμαστε: στο thebest.gr τους φασίστες δεν τους θέλουμε ούτε για αναγνώστες κι ας χάσουμε «κλικ»…

Ν.Π.Ν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις