Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Οι 4 Πατρινοί που κάνουν τον γύρο της Ιταλίας με αμάξι και μοιράζονται τις εικόνες και τις εμπειρίες τους στο facebook - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Οι 4 Πατρινοί που κάνουν τον γύρο της Ιτ...

Ένα πραγματικά όμορφο και φρέσκο πρότζεκτ

Μια παρέα τεσσάρων νέων Πατρινών έφυγε την περασμένη Τετάρτη για να κάνει τον γύρο της Ιταλίας σε 12 μέρες.

Αποφάσισε ωστόσο να μοιραστεί αυτό το πανέμορφο ταξίδι με τον κόσμο, αφού κάθε μέρα θα δημοσιοποιεί ένα βίντεο και φωτογραφίες από τις πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκέπτεται. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε και μια σελίδα στο facebook για να αναρτά σε καθημερινή βάση το υλικό της.

Ο Γιώργος, ο Παναγιώτης, ο Κωνσταντίνος και ο Αγαθάγγελος ξεκίνησαν από το λιμάνι της Πάτρας με πρώτη στάση την Ανκόνα, ενώ μέχρι τώρα έχουν ήδη επισκεφτεί τη Μπολόνια, τη Βενετία, τη λίμνη Κόμο και το Μιλάνο. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ακόμα πολλές πόλεις, ενώ όπως αποκάλυψαν και στο promo βίντεο τους, θα περάσουν και λίγο από την Ελβετία και τη Γαλλία.

Την παραγωγή των βίντεο έχει αναλάβει ο ένας εκ των τεσσάρων, ο Κωνσταντίνος Λιόπετας, ο οποίος όπως θα  διαπιστώσετε και μόνοι σας καταφέρνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για ένα πραγματικά φρέσκο και όμορφο πρότζεκτ, το οποίο μάλιστα υποστηρίζουν και οι ναυτιλιακές εταιρείες AΝΕΚ Lines και Superfast Ferries.

Τα υπόλοιπα στην επίσημη σελίδα τους στο facebook...

Η σελίδα: Ο γύρος της Ιταλίας σε 12 μέρες

Το promo βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life