Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Γιάννα Τερζή συναντά τους eurofan στον Κεραμεικό

Η Γιάννα Τερζή συναντά τους eurofan στον Κεραμεικό

Η 1η της πρόβα στην αρένα της Λισαβόνας είναι την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η Ελληνική ομάδα του "Όνειρο μου", του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision συναντά τους eurofan της χώρας, σε ένα φιλόξενο χώρο στον Κεραμεικό, στην Αθήνα λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της τραγουδίστριας Γιάννας Τερζή και των συνεργατών της για την Πορτογαλία.

Απόψε Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018, γίνεται μια ανοιχτή εκδήλωση στο roof garden σε γνωστό στέκι της Αθήνας (Omikron2 στην οδό Βουτάδων στο Γκάζι) όπου μέλη του σωματείου Ogae Greece θα συνομιλήσουν με την Γιάννα Τερζή και θα της ευχηθούν καλή επιτυχία από κοντά. Πολλοί απ’ αυτούς αναμένεται να ταξιδέψουν και για τη Λισαβόνα για να ζήσουν από κοντά τον παλμό της Γιουροβίζιον.

Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν και το κέφι αναμένεται αμείωτο.

Η πρώτη τεχνική πρόβα του Ελληνικού τραγουδιού, στο Altice Arena της Λισσαβόνας έχει ορισθεί για την τελευταία ημέρα του Απρίλη το μεσημέρι (30/4) και ο 1ος ημιτελικός  είναι ως γνωστόν την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 στις 22.00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 1. Η χώρα μας θα εμφανισθεί στην 14η θέση και η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego» στην 19η.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight