Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εαρινές εκδηλώσεις για τα 32 χρόνια της ΟΙΚΙΠΑ

Πάτρα: Εαρινές εκδηλώσεις για τα 32 χρόν...

Στις 27/4 εκδήλωση για την ποιότητας ζωής στην πόλη

Το καίριο ζήτημα της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, αναδεικνύει η Οικολογική Κίνηση Πάτρας σε εκδήλωση που διοργανώνει στο πλαίσιο επετειακών εκδηλώσεων για τα 32 χρόνια λειτουργίας της.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι η υπαρκτή πλέον ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη (ομιλητής ο κ. Ανδρέας Καζαντζίδης, καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών), το νευραλγικό ζήτημα των αστικών αναπλάσεων (ομιλήτρια η κ. Ελένη Αλεξοπούλου, προϊστάμενη Δ/νσης  Αρχιτεκτονικού Έργου στο Δήμο Πατρέων) και η σημασία  των μεγάλων έργων υποδομής - Διάνοιξη Κανακάρη και μίνι Περιμετρική για την πόλη (ομιλητής ο κ. Βασίλης Λοτσάρης  προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών έργων Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στις 6.45 μμ στην Αγορά Αργύρη.

*Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων θα γίνουν επίσης:

-          Εγκαίνια έκθεσης με εικαστικές δημιουργίες και θέμα «οι πολλαπλές μεταμορφώσεις της νεροκολοκύθας» από τον Παναγιώτη Χαλούλο (Σάββατο 28/4, 8μμ , στο στέκι στης ΟΙΚΙΠΑ

-          Δράση καθαρισμού και εξωραϊσμού του μόλου της Αγ. Νικολάου στα πλαίσια της πανελλήνιας εκστρατείας  Let’s do it Greece ( Κυριακή 29/4, 10.30 πμ)

-          Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Χωριό και Πόλη, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς (30/4,  πλ. Υψηλών Αλωνίων).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις