Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδηλώσεις στην Πάτρα για την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη από το Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα

Εκδηλώσεις στην Πάτρα για την παγκόσμια ...

Δείτε το πρόγραμμα

Η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή της  στο -ορισμένο από το ΕΚΕΑ - διήμερο εκδηλώσεων της Πάτρας (17-18/4/2018) για την παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, με τις εξής ενέργειες:

 

-       Περίπτερο στο κέντρο της πόλης (Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου) το Σαββάτο στις 14/4/2018 από τις 11.00- 14.00 με ενημερωτικό υλικό και μπαλόνια με μηνύματα για την Αιμοδοσία.

 

Σε αυτή την δράση καλούμε τους Εθελοντικούς Φορείς των Αιμοδοτών της Πάτρας, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, να μας στηρίξουν  με  φυσική  παρουσία και ιδέες, αναφέρει η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας Ελένη Θεοδωρή.

 

-       Εβδομάδα αιμοληψίας από 16-21/4/2018 εντός του χώρου της Αιμοδοσίας,  με προσέλκυση  των εργαζομένων του Νοσοκομείου  και των επισκεπτών. Μετάδοση του σποτ από τα μεγάφωνα του κεντρικού κτιρίου. Σχετικό ενημερωτικό υλικό θα μοιραστεί το Σαββάτο στο Περίπτερο

 

Κεντρικό θέμα των εκδηλώσεων επιλέγεται η ενημέρωση των νέων για την αιμοδοσία. Σαν κεντρική ιδέα λέμε: «οι νέοι/νέες  να κάνουν την διαφορά στην εθελοντική αιμοδοσία της χώρας μας»

 

Κεντρικό πρόσωπο έχει επιλεγεί συστηματική εθελόντρια  αιμοδότρια νεαρής ηλικίας που, χωρίς κανένα κίνητρο, αιμοδοτεί σταθερά τα τελευταία χρόνια στο Νοσοκομείο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις