Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απάντηση της εταιρείας ράφτινγκ για το θάνατο της 40χρονης μητέρας στο Λάδωνα

Η απάντηση της εταιρείας ράφτινγκ για το...

Σε εξέλιξη η προανάκριση

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 40χρονης μητέρας το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα στον ποταμό Λάδωνα κι ενώ έκανε ράφτινγκ με τα δυο ανήλικα παιδιά της. Η νεκροψία διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, η οποία αναμένει τώα και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν παραγγελθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπαιδευτές έχουν ήδη καταθέσει στο Αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας Καλαβρύτων που διεξάγει την προανάκριση για το τραγικό συμβάν ενώ στο σημείο έχει  μεταφερθεί ήδη και η βάρκα στην οποία επέβαινε η οικογένεια και η οποια αναποδογύρισε στα νερά του ποταμού παρασέρνοντας στο θάνατο την γυναίκα.

 

Οι αρχές εξετάζουν εάν είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, εάν το προσωπικό είχε την κατάλληλη εκπαίδευση, εάν η 40χρονη εντοπίστηκε άμεσα και εάν έγιναν προσπάθειες ανάνηψης.

Ο πατέρας της 40χρονης Δέσποινας που πνίγηκε στο Λάδωνα ξεσπά: "Δεν έκαναν τίποτα για να τη σώσουν..."

Σύμφωνα με το star η διοργανώτρια εταιρεία ράφτιγνκ έδωσε τη δική της απάντηση αναφέροντας: «Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Ο οδηγός εμπειρότατος και έκανε ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για τη διάσωσή της. Δυστυχώς, ήταν ένα ατύχημα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις