Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας στον ΑΔΜΗΕ, μέσω ΑΣΕΠ

Προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας στον ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Καταργούνται οι εργολάβοι

Την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας μέσω ΑΣΕΠ που θα αντικαταστήσουν τους εργολάβους ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΔΜΗΕ. Προσελήφθησαν 36 άτομα για τον καθαρισμό των κτιριακών του εγκαταστάσεων στους Νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Κοζάνης, καθώς - όπως ανακοινώθηκε - "ο Διαχειριστής αποφάσισε να σταματήσει να συνεργάζεται με εργολάβους παροχής υπηρεσιών καθαριότητας μετά από σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του που έδειξε ότι η επιβάρυνση για την εταιρεία σε ατομικό επίπεδο εάν προσλάβει προσωπικό για υπηρεσίες καθαριότητας μέσω ΑΣΕΠ είναι μικρότερη σε σχέση με αυτή που προκύπτει εάν οι ίδιες υπηρεσίες παρέχονται μέσω εργολάβου. Μάλιστα, το όφελος αυξάνεται όσο αυξάνεται το πλήθος των απασχολούμενων". Σημαντικότερο από το οικονομικό όφελος για την εταιρεία, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι το κοινωνικό όφελος, καθώς οι νεοπροσληφθέντες εργαζόμενοι θα έχουν πλήρη εργασιακά δικαιώματα και στις συμβάσεις που θα υπογράψουν θα λαμβάνεται υπόψη η προϋπηρεσία τους, η οικογενειακή τους κατάσταση κλπ.

"Αποτελεί προτεραιότητα για εμάς να αξιοποιούμε όλα τα περιθώρια της νομοθεσίας για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της εταιρείας " , ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων συμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις