Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Διαπληκτίστηκαν κι εκείνοι του έκαψαν τα πράγματα!

Αγρίνιο: Διαπληκτίστηκαν κι εκείνοι του ...

Η κόντρα τους πήρε άλλες διαστάσεις

Πρωτοφανές πραγματικά το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστές τρεις Ρομά. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες δύο άνδρες, ένας 19χρονος και ένας 41χρονος διαπληκτίστηκαν με 28χρονο, πέταξαν πέτρες στο αυτοκίνητο που επέβαινε και όταν ο εκείνος προσπάθησε να κατέβει, τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν στο πόδι.

Ο 28χρονος τότε επιβιβάστηκε εκ νέου στο αυτοκίνητό του φεύγοντας από το σημείο, όμως οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς τον ακολούθησαν μέχρι την οικεία του, σε καταυλισμό όπου διαμένει.

Οι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι του, πέταξαν έξω τα πράγματα και μετά τους έβαλαν φωτιά!

Η τοπική Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα. Ισχυρές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, όμως οι δράστες πρόλαβαν να φύγουν, τα στοιχεία τους πάντως έχουν ταυτοποιηθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

"Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 19 και 41 ετών, διότι χθες το μεσημέρι, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν με 28χρονο ημεδαπό, σε καταυλισμό, στο Αγρίνιο έριξαν πέτρες στο αυτοκίνητο του προκαλώντας φθορές σε αυτό, ενώ τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι.

Στη συνέχεια ενώ ο 28χρονος είχε αποχωρήσει από το σημείο, οι δράστες μετέβησαν σε καταυλισμό που διαμένει και αφού έβγαλαν όλα τα πράγματά του έξω από την οικία του, έβαλαν φωτιά σε αυτά με αποτέλεσμα να καταστραφούν."

 

Με πληροφορίες από sinidisi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις