Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων

Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο ύψο...

Του Γιάννη Πετράτου, Επιμελητηριακού Συμβούλου Αχαΐας

Με τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας και μέσα από μια άκρως Δημοκρατική διαδικασία  οι επαγγελματίες του Νομού επέλεξαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο επιμελητήριο που πρέπει να συνεχίσει να οραματίζεται, που πρέπει να  ενώνει, που επιβάλλεται να λειτουργεί προς όφελος των ανθρώπων που επιχειρούν, κόντρα στις αντιξοότητες που δημιουργούν οι υφεσιακές πολιτικές των πιστωτών και των κυβερνώντων μας. Έδωσε δύναμη σε αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια δημιούργησαν τις βάσεις για να μπορέσει η περιοχή μας να αποκτήσει ταυτότητα, να αποκτήσει όραμα και ελπίδα.

Το τραπεζικό σύστημα έχει κλειστές πόρτες, τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά ταμεία επιλέγουν την αφαίμαξη προς όφελος των πιστωτών, παράλληλα με το έργο των πλειστηριασμών χωρίς την φυσική παρουσία να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, δημιουργείται την εντύπωση ότι το να επιχειρείς στην Ελλάδα είναι ποινικό αδίκημα.

Σε αυτή την εποχή που οι μικροί και οι μεσαίοι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με θαυμαστή αξιοπρέπεια και σθένος, παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εμείς ως επιμελητήριο επιβάλλεται να σταθούμε στο πλάι τους δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας και παράλληλα να δώσουμε αναπτυξιακές προοπτικές στον τόπο μας, οι οποίες όμως ξεκινούν από την συνεργασία όλων των φορέων της περιοχής.

Εμείς που πήραμε την εντολή από τους συναδέλφους να σταθούμε στο πλευρό τους είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις γι αυτό το σκοπό, η τιμή είναι τεράστια και τα ευχαριστώ είναι λίγα, είναι όμως επίσης τεράστια και η ευθύνη όλων μας να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την εντολή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις