Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Συγχαρητήρια και θεσμικά στο πλευρό του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Νίκος Νικολόπουλος: Συγχαρητήρια και θεσ...

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Με επιστολή του, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος συνεχάρη τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα για την επανεκλογή του στην Προεδρία του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ο Αχαιός βουλευτής με την ευκαιρία, στέκεται στην ανανέωση του Δ.Σ. του φορέα, ενώ επισημαίνει ότι, όπως πάντα, έτσι και τώρα είναι έτοιμος να συμπράξει, θεσμικά, για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του Επιμελητηρίου.

Το πλήρες κείμενο της συγχαρητήριας επιστολής του Νίκου Νικολόπουλου είναι το ακόλουθο:

Κύριο Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Πρόεδρο Επιμελητηρίου Αχαΐας

 

Κύριε Μαρλαφέκα,

Παρακαλώ, δεχθείτε τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου για την επανεκλογή σας στην προεδρία του Επιμελητηρίου Αχαΐας, καθώς και για την επίδοση της παράταξής σας στις επιμελητηριακές εκλογές

Πιστεύω ότι αποτελεί ενθαρρυντικό γεγονός πως το νέο Δ.Σ. παρουσιάζεται ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό και εύχομαι, ο ενθουσιασμός των «νέων» με την εμπειρία των «παλαιών» να αποτελέσουν μία νέα ελπιδοφόρα αφετηρία.

Σας διαβεβαιώνω δε ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο που πάντα δείχνω, να βρίσκομαι στην διάθεση του Επιμελητηρίου, ενισχύοντας τη «φωνή» του και συμβάλλοντας στην επίλυση των προβλημάτων του, στα πλαίσια του θεσμικού μου ρόλου.

Φυσικά, δεν θα πάψω ποτέ να εκφράζω δημόσια τις απόψεις μου και να ασκώ κριτική σε όσα πιστεύω πως κινούνται σε λάθος κατεύθυνση, αλλά χωρίς ποτέ όλα αυτά να εκπορεύονται από οποιουδήποτε είδους προσωπική εμπάθεια ή άλλου είδους «υπόγεια» και «χαμηλά» κίνητρα. Αντίθετα, πιστεύω στην πολυφωνία αλλά και στη διαφωνία, που όταν είναι γόνιμη καταλήγει προς όφελος όλων, δημιουργώντας την αναγκαία σύνθεση.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις, παρακαλώ δεχθείτε και πάλι τα συγχαρητήρια μου μαζί με τις ευχές μου για υγεία και δύναμη στα καθήκοντά σας.

Καλά Χριστούγεννα.

Με εκτίμηση

Νίκος Νικολόπουλος

Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος,

Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις