Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Τα στολίδια

Τα στολίδια

Στο κατάστημα της οδού Φιλοποίμενος

Όλα είναι πλέον στολισμένα. Βλέπετε αυτή την χρονική περίοδο τα γεγονότα ης ζωής αρχίζουν και μένουν λίγο πίσω. Μπροστά έρχονται οι καλοσύνες, αυτών που πριν έρθει η περίοδος των εορτών τις είχαν παραμελήσει. Μεσάζει ο μήνας και όλα είναι στολισμένα. Ποτέ κανένας μας δεν ρώτησε την μοναξιά των στολιδιών πως αισθάνονται εκείνες τις ώρες που κανένας από εμάς δεν κυκλοφορεί στην πόλη και παραμένουν τα ίδια σιωπηλά και φωτίζουν τις ψυχές της πόλης.

Αυτό συμβαίνει σε όλους τους δρόμους κεντρικούς και μη. Εξάλλου η μοναξιά σε αυτούς τους δρόμους που την ημέρα έχουν πολλή κίνηση είναι πιο σκληρή από τους δρόμους που διατηρούν την προσωπικότητά τους σε σταθερό επίπεδο. Έχουν δηλαδή αυτό που ονομάζουμε αυτογνωσία.

Έτσι και ο στενός από την αρχή δρόμος παραμένει βουβός και ανεξίτηλος. Τώρα δεν έχω συγκρατήσει αν έχει στολισμό ή όχι, εξάλλου αυτό που έχει σημασία είναι οι άνθρωποι, όχι μόνο που περνούν από εκεί, αλλά που δραστηριοποιούνται εκεί.

Όλοι τους χαρακτηρίζονται από διάρκεια στην καλή συμπεριφορά, από καλοσύνη και από ποιότητα. Μια ποιότητα που πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια, αλλά λιγοστοί είναι αυτοί που την εννοούν.

Κάπου – κάπου τα συζητάμε με τον Ονίκ Κετσογιάν όλα τούτα και απορώ με την ποιότητα και την μειλιχιότητά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life