Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για 45.000€ κατάσχουν σπίτι και αγρόκτημα 65χρονου στη Ναύπακτο - ΗΧΗΤΙΚΟ

Για 45.000€ κατάσχουν σπίτι και αγρόκτημ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ακούστε τι καταγγέλλει ο γιος του

Για οφειλή 45.000 ευρώ 65χρονος χάνει σπίτι και αγρόκτημα που διατηρεί στη Ναύπακτο. Ο γιος 65χρονου οφειλέτη στο δημόσιο καταγγέλει πως αν και έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη και το δικαστήριο τους έχει δικαιώσει, η εφορία τους έστειλε ραβασάκι στο οποίο ενημερώνονται για την εντολή κατάσχεσης των μοναδικών περιουσιακών στοιχείων που διαθέτουν.

Ο γιος βλέπει τον άνεργο εδώ και 3 χρόνια πατέρα του, να χάνει τα μοναδικά περιουσιακά στοιχεία που έχει στο όνομά του και ξεσπά. Η εφορία τους κοινοποιήσε πως χάνουν το σπίτι και το αγρόκτημά τους για οφειλή 45.000 ευρώ στο δημόσιο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ 65ΧΡΟΝΟΥ

Τι κι αν έκαναν αίτηση και κατάφεραν να υπαχθούν στο νόμο Κατσέλη. Σύμφωνα με τον γιο του 65χρονου, η εφορία έστειλε ραβασάκι όπου με συνοπτικές διαδικασίες γνωστοποιείται η κατάσχεση.

Η οφειλή του 65χρονου αφορά σε υπόλοιπα από την κατάρρευση της μικρής επιχείρησης που είχαν αλλά δεν άντεξε στα χρόνια της κρίσης.

Τώρα τόσο ο 65χρονος όσο και ο γιός του, παλεύουν με δικηγόρους να σώσουν ότι μπορούν καθώς το σπίτι και το αγρόκτημα είναι τα μόνα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει η οικογένεια.

ΦΩΤΟ: eurokinissi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις