Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Εσβησε" ξαφνικά ο 32χρονος Βασίλης Γιοβάνης - "Παγωσε" η Δυτική Αχαΐα - Έπαιζε στον Ατρόμητο Λάππα - Είχε παντρευτεί πριν ένα μήνα - ΦΩΤΟ

"Εσβησε" ξαφνικά ο 32χρονος Βα...

Πατέρας ενός μικρού αγοριού


Θλιβερή μέρα η σημερινή για τη Δυτική Αχαΐα. Ο 32χρονος Βασίλης Γιοβάνης έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί από τη ζωή. Έμενε στο Λάππα και έπαιζε στην ομάδα του Ατρόμητου.

Ο Βασίλης είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο και ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού. Εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος. Σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε ξαφνικά σήμερα, λίγο μετά το πρωινό του ξύπνημα.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο ξαφνικά. Πιθανότατα τον πρόδωσε η καρδιά του.

Στο προφίλ του στο facebook του γράφουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

 

"Καλό ταξίδι φιλαράκι μου...δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω αποστάσεως,θα θυμάμαι όμως πάντα έναν γάλλο πισω στην άμυνα βουνό..Η ζωή είναι άδικη,σε πήρε πολυ νωρις πανω στην ευτυχία που ειχες με την οικογένειά σου!!"

Ακόμα μια δυσάρεστη είδηση ήρθε να μας συγκλονίσει. Ακόμα ένας δικός μας άνθρωπος, έφυγε ξαφνικά από την ζωή, μόλις στα 32 του χρόνια και πάνω στις καλύτερες οικογενειακές του ημέρες. Πόσο άδικο Θεέ μου, πόσο κρίμα. Ένα μεγάλο "γιατί". Καλό ταξίδι Βασίλη Γιοβάνη, ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, γράφει στη σελίδα του ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών  Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις