Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου από τη ΝΔ Αιγιάλειας

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του...

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Μετά από πρόσκληση - πρόταση του προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, το Παράρτημα Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας οργανώνει, σε συνεργασία με το παράρτημα της Αντικαρκινικής του Αιγίου και τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, εκδήλωση  με θέμα: "Ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου", που θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ., στην αίθουσα ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας (Πολυχρονιάδου 8), στο Αίγιο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στον καρκίνο του μαστού.
Στην αναγκαιότητα της συνεχούς  ενημέρωσης για το μείζον αυτό θέμα, θα αναφερθούν με χαιρετισμό τους, η πρόεδρος του Παραρτήματος Πάτρας Νατάσα Ράγιου, καθώς και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Αιγίου Νίκος Μαγκανιώτης.
Ομιλητές:

-    KOYPEΛHΣ ΘEOΔΩPOΣ    ΠAΘOΛOΓOΣ - OΓKOΛOΓOΣ, ΔΙΕΥΘΥNTHΣ OΓKOΛOΓIKHΣ KΛINIKHΣ OΛYMΠIOY ΘEPAΠEYTHPIOY ΠΑΤΡΩΝ (ΠPOΛHΨH KAI EΓKAIPH ΔIAΓNΩΣH ΤΟΥ KAPKINOΥ TOY MAΣTOY).

-    XPIΣTOΠOYΛOY AΘHNA    ΔΙΕΥΘΥNTPIA ΠAΘOΛOΓIKHΣ OΓKOΛOΓIAΣ OΓKOΛOΓIKHΣ MONAΔAΣ ΓEN. NOΣ. ΠATPΩN AΓIOΣ ANΔPEAΣ - ΔIΔAKTΩP IATPIKHΣ ΣXOΛHΣ ΠAN/MIOY ΠATPΩN (Cancer moonshot : TO TEΛOΣ TOY KAPKINOY - MYΘOΣ H ΠPAΓMATIKOTHTA ; )

-    KOΓKOΛH MAPIA    KΛINIKH ΔIAITOΛOΓOΣ XAPOKOΠEIOY ΠANEΠIΣTHMIOY, ΦYΣIKOΣ (Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔIATPOΦHΣ ΣTHΝ ΠPOΛHΨH TOY KAPKINOY)._

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις