Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 45χρονος Ζαν Ντιζαρντέν θα είναι ο "Γάλλος ντετέκτιβ"

Ο 45χρονος Ζαν Ντιζαρντέν θα είναι ο &qu...

Στην τηλεοπτική σειρά του ABC που θα σκηνοθετήσει ο Λικ Μπεσόν

Ο Γάλλος κινηματογραφιστής Λικ Μπεσόν ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά για το αμερικανικό δίκτυο ABC, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος Γάλλος ηθοποιός Ζαν Ντιζαρντέν, έγινε γνωστό από το Aμερικανικό δίκτυο.

Η σειρά που θα ονομάζεται "The French Detective" (Ο Γάλλος ντετέκτιβ) είναι μια διασκευή μυθιστορημάτων του Τζέιμς Πάτερσον που αφηγείται τις περιπέτειες του ντετέκτιβ Λικ Μονκριέφ από το Παρίσι, ο οποίος εντάσσεται στην αστυνομία της Νέας Υόρκης (NYPD) για να αφήσει πίσω του το σκοτεινό παρελθόν του. Ο ντετέκτιβ Μονκριέφ προσπαθεί να βρίσκει τους ενόχους περίπλοκων εγκληματικών υποθέσεων.

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επί του παρόντος για το πότε θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά.

Ο ντετέκτιβ Μονκριέφ θα είναι ο πρώτος ρόλος στην αμερικανική τηλεόραση για τον Ντιζαρνέν. Η σειρά αυτή θα είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που σκηνοθετεί ο Μπεσόν, ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής γάλλος σκηνοθέτης στο αμερικανικό κοινό, κυρίως για ταινίες του όπως η "Lucy" και για ταινίες την παραγωγή των οποίων έκανε η εταιρία του, Europacorp, όπως η κινηματογραφική σειρά "Taken". Η Europacorp κάνει την συμπαραγωγή της σειράς για το ABC.

Πηγή: ΑΠΕ

* Ο 45χρονος Ντιζαρντέν,από τους πιο γοητευτικούς Γάλλους ηθοποιούς τιμήθηκε με το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για την εξαιρετική ταινία «The Artist» πριν από 5 χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight