Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίπλα στον Πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ ο Σπύρος Μυλωνάς - Αποχωρεί από τη Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

 Δίπλα στον Πρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ ο Σπύρος ...

Το ευχαριστήριο μήνυμά του

Μετά από 14 χρόνια στην Διεύθυνση της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου ο μέχρι σήμερα Διευθυντής της ΔΕΗ αρχικά και του ΔΕΔΔΗΕ μετέπειτα κ. Σπύρος Μυλωνάς, αναλαμβάνει καθήκοντα Ειδικού Στελέχους 1ου Επιπέδου, στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, του ΔΕΔΔΗΕ, με αντικείμενο «Αναδιοργάνωση, λειτουργική αναδιάρθρωση και εκσυγχρονισμός των Περιφερειών όλης της Χώρας, καθώς και εποπτείας και βελτίωσης της απόδοσής τους».

Τον Διευθυντή της ΔΠΠ-Η, θα αναπληρώνει σε όλες τις αρμοδιότητές του ο επί επτά έτη, Βοηθός Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου – Ηπείρου κ. Γεώργιος Ρέγκλης, ενώ θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την άμεση πλήρωση της θέσης.

Με την αποχώρησή του ο κ. Μυλωνάς, ευχαριστεί όλους τους φορείς της πόλης, τα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους αλλά και τους πολίτες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής για την υπό δύσκολες συνθήκες ειλικρινή σχέση και αγαστή συνεργασία που αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Σε μήνυμά του προς το Προσωπικό ο κ. Μυλωνάς υπογραμμίζει:

«Η ΔΠΠ-Η είναι για μένα μια μεγάλη οικογένεια και η καριέρα μου στην ηγεσία της ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Η δική σας αναγνώριση με τιμά ιδιαιτέρως και αποτελεί για μένα την μεγαλύτερη ηθική ανταμοιβή. Κάθε τέλος, είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια ελπιδοφόρα αρχή. Οι δεσμοί μας είναι ισχυροί. Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε, είστε και θα παραμείνετε στην καρδιά μου. Να είστε ευλογημένοι!»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις