Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το συγκινητικό μήνυμα για τη σωτηρία του 3χρονου Παναγιώτη προς τους γιατρούς της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών

Το συγκινητικό μήνυμα για τη σωτηρία του...

Το παιδάκι νοσηλεύτηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο

Συγκινεί το ευχαριστήριο μήνυμα των γονέων του 3χρονου Παναγιώτη προς τους γιατρούς της Μοναδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο Πατρών. Ο Γιώργος και η Ιωάννα Αλεβιζοπούλου αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου κλείνουμε ένα μήνα από την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο τρίχρονος γιος μας Παναγιώτης.

Ο μικρός μας εισήχθη με πνευμονία την 1η Οκτωβρίου, αλλά δυστυχώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Έκανε συλλογή πλευρικού υγρού με εγκυστώσεις και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ και του εφαρμόστηκε η επεμβατική μέθοδος της ινοδώλυσης με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Εκεί μας αποκαλύφθηκε περίτρανα ότι όταν υπάρχει Πίστη υπάρχουν και ΆΝΘΡΩΠΟΙ! Μπαίνοντας κατατρομαγμένοι στη ΜΕΘ-μη γνωρίζοντας τι ακριβώς συνέβαινε στο παιδί μας, είδαμε πρόσωπα χαμογελαστά, φιλικά που μας καθησύχασαν.

Ο ίδιος ο υπεύθυνος της ΜΕΘ-Εντατικολόγος κύριος Ανδρέας Ηλιάδης, μας ενημέρωσε πλήρως για την πάθηση και την επιπλοκή του γιού μας, για την μέθοδο της ινοδώλυσης που μας πρότεινε να εφαρμόσει και για την πλήρη διαδικασία με λεπτομέρειες, χωρίς να μας αποκρύψει τίποτα. Όλα τα παραπάνω όμως  έγιναν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, με σεβασμό στον πόνο και την ανησυχία μας.

Εμείς το μόνο που μπορούσαμε να αρθρώσουμε ήταν ένα ειλικρινέστατο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Και αν δεν φοβόμασταν να χαρακτηριστούμε γραφικοί, θα είχαμε φιλήσει τα χέρια των γιατρών κυρίου Ηλιάδη και κυρίας Μάρκου όταν στις 9 το βράδυ ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη και σημαντικότερη φάση της επέμβασης.

Και ενώ όλα τελείωσαν αίσια και σύντομα (μόλις μέσα σε 5 μέρες από την εισαγωγή μας στη ΜΕΘ), το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» θέλουμε να το λέμε συνεχώς.

Όχι μόνο στον κύριο Ηλιάδη για την πληρότητα της επαγγελματικής του κατάρτισης, της ακεραιότητας και του ήθους του, αλλά σε ΟΛΗ την ομάδα (γιατρούς, νοσοκόμους, βοηθητικό προσωπικό) που στελεχώνει την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την καταπληκτική δουλειά-έργο που επιτελούν με ευαισθησία.

Σας Ευχαριστούμε!

Οι γονείς του Παναγιώτη Αλεβιζόπουλου

Γιώργος & Ιωάννα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις