Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Επιμελητήριο για όλους»: Θα έχουμε τριψήφιο αριθμό υποψηφίων

«Επιμελητήριο για όλους»:  Θα έχουμε τρι...

Ανακοίνωση από την επιμελητηριακή παράταξη

Τριψήφιος αριθμός επιχειρηματιών της Αχαΐας θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό  «Επιμελητήριο για όλους». Αυτό εκτιμά η επιμελητηριακή παράταξη με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κρίκη.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους» κ. Παναγιώτης Κρίκης:

«Η ανταπόκριση είναι πρωτοφανής και συγκινητική! Δημιουργούμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης, που εμπλουτίζεται καθημερινά από εξέχοντα πρόσωπα της κοινωνίας και του «επιχειρείν» τα οποία προέρχονται από κάθε γωνιά του νομού Αχαΐας και αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την διαστρωμάτωση του επιχειρηματικού και επαγγελματικού δυναμικού της περιοχής. Κάτω από το τρίπτυχο «Ισονομία, Διαφάνεια- Αποτελεσματικότητα», είμαστε έτοιμοι να  αλλάξουμε  επιτέλους σελίδα στο Επιμελητήριο Αχαΐας και να ανοίξουμε τις κλειστές πόρτες του φορέα, σε όλες τις αποκλεισμένες από την απερχόμενη διοίκηση, επιχειρήσεις και επαγγελματίες της περιοχής.»

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση:

«Παράλληλα, ιδιαίτερα ευμενή αντίκτυπο στην επιχειρηματική κοινότητα, προκάλεσε η εξαγγελία του Παναγιώτη Κρίκη, για τη  συγκρότηση 5 Γραμματειών του Επιμελητηρίου, οι οποίες θα απαρτίζονται από μη εκλεγμένους υποψηφίους και θα έχουν ως αντικείμενο:

-Το Εμπόριο και τις Εξαγωγές

-Τον Τουρισμό

-Την Έρευνα και την Καινοτομία

-Την Παιδεία και τις Επιστήμες

-Τον Πρωτογενή Τομέα

Όπως υπογράμμισαν στελέχη της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» πρόκειται για μία ρηξικέλευθη τομή που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το ρόλο του Επιμελητηρίου, θα αγκαλιάσει όλα τα μέλη και τις ανάγκες τους, δημιουργώντας πρότυπο  αναπτυξιακό εργαλείο για ολόκληρη την περιοχή.

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι περιοδείες του υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητήριου Αχαΐας Παναγιώτη Κρίκη, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψηφίους και στελέχη του Συνδυασμού, βρίσκονται καθημερινά σε απομακρυσμένες από την Πάτρα περιοχές του νομού, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταδείξουν την απόφασή τους, να δώσουν ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Οι περιοδείες του επικεφαλής του Συνδυασμού και των συνεργατών του, θα ενταθούν από την επόμενη εβδομάδα και θα εξαπλωθούν σε ολόκληρο το φάσμα του νομού Αχαΐας, αλλά και στην Πάτρα.

Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Κρίκης, τα μηνύματα που εισπράττει καθημερινά είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα: «Γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες της εμπιστοσύνης και της ενθουσιώδους συμπαράστασης εκατοντάδων μελών του Επιμελητηρίου. Εμείς όμως προτιμούμε να κρατούμε χαμηλούς τόνους και να εργαζόμαστε αθόρυβα και χωρίς έπαρση, για τα συμφέροντα όλων των επιχειρήσεων του φορέα. Από την επομένη των εκλογών, είναι σαφές ότι οι «παρεούλες» και οι «ημέτεροι» στο Επιμελητήριο Αχαΐας, δεν θα έχουν καμία θέση.

Έχουμε σχέδιο και από την επομένη των εκλογών, αλλάζουν όλα: Το Επιμελητήριο θα απευθυνθεί σε όλες τις επαγγελματικές τάξεις και οπωσδήποτε στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που επί 6 χρόνια εισέπραξαν την αστοργία της απερχόμενης διοίκησης. »

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις