Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνάντηση του Κώστα Πελετίδη με τα σωματεία λαϊκών αγορών για τις άδειες

Πάτρα: Συνάντηση του Κώστα Πελετίδη με τ...

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου συζητήθηκαν τα προβλήματα των αγορών

Συνάντηση με τα σωματεία των λαϊκών αγορών είχε ο Κώστας Πελετίδης την Τρίτη 24 Οκτωβρίου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των αγορών και κυρίως το ζήτημα των αδειών.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Οι Δήμοι μετά τον «Καλλικράτη» έχουν την ευθύνη για την λειτουργία, έκδοση και ανανέωση των αδειών στα άτομα που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές.

Τα άτομα αυτά μοχθούν καθημερινά κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και από την συνεχιζόμενη αντιλαϊκή πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.  και ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε., επιβάλουν νέους φόρους και πρόσθετα μέτρα με αποτέλεσμα το «μάρμαρο» να το πληρώνουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα .

Η πολιτική αυτή έχει σαν αποτέλεσμα  ότι αρκετά άτομα δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία αλλά και λόγω αρκετών γραφειοκρατικών διαδικασιών που έχουν επιβληθεί στους αγρότες παραγωγούς προκειμένου να δηλώσουν την καλλιέργειά τους, τους δυσχεραίνει και ορισμένους ουσιαστικά τους  πετά έξω από  την λαϊκή αγορά.

Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα παραπάνω προβλήματα, την περασμένη Τρίτη (24 Οκτώβρη) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη και του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Παναγιώτη Μελά με τα σωματεία των λαϊκών αγορών και υπηρεσιακών παραγόντων,  συζητώντας το σύνολο των προβλημάτων.

Από τη  συζήτηση αυτή με τα σωματεία, μας εξέφρασαν την άποψη να συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση σωστής λειτουργίας της λαϊκής (χωροθέτηση λαϊκών αγορών) και βοήθεια από την πλευρά του Δήμου σε αυτούς που έχουν προβλήματα προκειμένου να έχουν άδεια.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρξει άμεσα νέα συνάντηση με τα σωματεία προκειμένου να συζητήσουμε πως υλοποιούνται τα παραπάνω μέτρα. »

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγές στις λαϊκές αγορές φέρνει νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις