Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Μέθυσαν, λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια....

Καλάβρυτα: Μέθυσαν, λογομάχησαν και πιάσ...

Στην Κέρτεζη

Πιάστηκαν στα χέρια τα ξημερώματα  της Δευτέρας στην Κέρτεζη και βγήκαν... σουγιάδες.Το περιστατικό έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα όταν τρεις θαμώνες σε κατάστημα αφού τα... κοπάνησαν πιάστηκαν στα χέρια.

Ο ένας εκ των τριών, μεγαλύτερος σε ηλικία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, μετά από έντονη λογομαχία έβγαλε σουγιά και απείλησε τον νεότερης ηλικίας συνδαιτυμόνα.

Εκεί πιάστηκαν στα χέρια, μέχρι που επενέβη η Αστυνομία και προχώρησε σε προσαγωγή για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Καλαβρύτων χθες  το πρωί και αφέθηκε ελεύθερος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνεληφθη χθες τα ξημερώματα, σε χωριό των Καλαβρύτων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ένας 63χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια και παράβαση του Νομού περί όπλων.

Ειδικότερα ο δράστης μετέβηκε ξημερώματα σε καφενείο της περιοχής, το οποίο ήταν σε λειτουργία, και απείλησε θαμώνα του καταστήματος με ένα σουγιά. Ο δράστης αφοπλίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων που προσέτρεξαν στο σημείο. Ο σουγιάς κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις