Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Ρ/Σ του Πανεπιστημίου Πατρών «UPFM» ακούστηκε σε ...όλο τον κόσμο

Ο Ρ/Σ του Πανεπιστημίου Πατρών «UPFM» ακ...

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου παγκόσμια ημέρα πανεπιστημιακού ραδιοφώνου

H Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017, γιορτάστηκε ως η παγκόσμια ημέρα πανεπιστημιακού ραδιοφώνου, με κεντρικό θέμα «Το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε».

Ο Ρ/Σ του Πανεπιστημίου Πατρών «UPFM» ήταν συνδιοργανωτής στον παγκόσμιο αυτόν εορτασμό, υπεύθυνος, μαζί με άλλους πανεπιστημιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο, για την τεχνική κάλυψη των εκδηλώσεων αυτής της ημέρας.

Η 24ωρη μαραθώνια εκδήλωση του UPFM, που ξεκίνησε ώρα 00.00, με την έναρξη της 6ης Οκτωβρίου, και τελείωσε στις 12.00 τα μεσάνυχτα της ίδια μέρας, περιελάμβανε ζωντανές εκπομπές στο στούντιο του σταθμού, όπου οι μουσικοί παραγωγοί αφιέρωσαν τραγούδια και σκέψεις για τον θεματικό άξονα του εορτασμού με εκλεκτούς προσκεκλημένους και συζήτησαν μαζί τους για το μέλλον του κόσμου που αλλάζει τόσο γρήγορα.

Μουσικοί ήρθαν στο στούντιο και έπαιξαν τραγούδια ζωντανά για τους ακροατές του σταθμού μας, ενώ στις 09.00 – 10.00 μία ωριαία αγγλική παραγωγή του UPFM, ηχογραφημένη από τους μουσικούς παραγωγούς του σταθμού, βγήκε στον «αέρα» σε παγκόσμια σύνδεση με 440 πανεπιστημιακούς και κολεγιακούς σταθμούς σε 30 χώρες.

Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι διαθέσιμη στο: https://www.mixcloud.com/UPFMPatras/university-of-patras-radio-world-college-radio-day-2017-greece/. Ο UPFM ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και να διαφημιστεί ο Ραδιοφωνικός Σταθμός και το Πανεπιστήμιό μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις