Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη και στην Πάτρα για τον θάνατο του Λάμπη Κυβετού

Θλίψη και στην Πάτρα για τον θάνατο του ...

Κηδεύτηκε στο Μαχαιράδο Ζακύνθου το Σάββατο 7/10/2017

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Χαράλαμπου (Λάμπη) Κυβετού στο Μαχαιράδο της Ζακύνθου, ο οποίος είχε καλούς φίλους και στην Πάτρα. Ο Λάμπης Κυβετός έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια και κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό της Αγίας Μαύρας στο Μαχαιράδο της Ζακύνθου, τόπο όπου διέμενε μόνιμα με την οικογένεια του.

Ο εκλιπών που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ήταν παντρεμένος με την Αντιγόνη και είχαν αποκτήσει 2 γιους, τον Λάμπρο και τον Κώστα.

Ο Λάμπης Κυβετός ήταν μουσικός, έπαιζε αρμόνιο, αγαπούσε πολύ τα ραδιόφωνο, είχε μάλιστα στα νιάτα του στήσει το «ράδιο κολούμπια» ενώ ήταν από τα σταθερά μέλη της ραδιοπαρέας του Ιόνιον fm που εκπέμπει με έδρα το Βαρθολομιό Ηλείας.

Άνθρωπος με άποψη, με πολύ χιούμορ αλλά και ευγένεια και το Ζακυνθινό τσαγανό και δημιουργικότητα, έφυγε νωρίς από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και στους φίλους του. Η ραδιοφωνική παρέα του Ιόνιον fm που «έχει γράψει ιστορία» έχασε ένα πολύτιμο μέλος κι έναν άνθρωπο που αγαπούσε τη ζωή και τη φιλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις