Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: «Τσαρλατάνοι πολιτικοί κυβερνούν τη χώρα μας»

Ιάσονας Φωτήλας: «Τσαρλατάνοι πολιτικοί ...

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι»

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2017 και μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

-              Η ομολογία του κ. Κουρουμπλή ότι δεν κατάλαβε το μέγεθος της καταστροφής θα έπρεπε να συνοδευτεί λογικά από παραίτησή του. Αντί αυτού όμως, προβαίνει σε αντικρουόμενες δηλώσεις που αρμόζουν μόνο σε τσαρλατάνο. Είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτικού που μπορεί να φτάσει πολύ χαμηλά προκειμένου να παραμείνει στη θέση του Υπουργού.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο κ. Κουρουμπλής κάνει αντικρουόμενες δηλώσεις, ανάλογες είχε κάνει και για την απλή αναλογική. Την μία ημέρα έλεγε ότι οδηγεί σε ακυβερνησία, μετά από λίγο καιρό όμως δήλωνε ότι είναι ευλογία για τον τόπο!

-              Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (EMSA), στον οποίο συμμετέχουν και δύο Έλληνες, με τα δελτία τύπου του εκθέτει συνεχώς τους Υπουργούς Ναυτιλίας και την κυβέρνηση. Ειδικά τα περί μεγάλου πλοίου που δήθεν δεν μπορούσε να έρθει στη Σαλαμίνα, όπως ισχυρίστηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας, είναι αστεία, καθώς ο ίδιος ο EMSA εξήγησε ότι δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό ο κ. Κουρουμπλής.

-              Ο κ. Τσίπρας που «αλυσοδενόταν» για να μην έρθει η ιδιωτική επένδυση της Fraport (που υπεγράφη επί ΝΔ) στα αεροδρόμια της χώρας μας, τώρα περηφανεύεται ότι ήρθαν λεφτά από την επένδυσή αυτή! Το ίδιο συμβαίνει και με την επένδυση στις Σκουριές. Από τη μία η κυβέρνηση λέει να φύγει η εταιρεία αλλά μόλις δήλωσε αυτή ότι θα φύγει, τις έδωσαν τρεις  άδειες και υποσχέθηκαν και την τέταρτη για τις Σκουριές!

Είναι συμπεριφορές που αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε κυβέρνηση αλλά έναν θίασο.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=9hcsHxxojVE&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις