Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεισμοπληκτος ο διακινητής ναρκωτικών στο Αίγιο - Πωλούσε χασις και κοκαΐνη μεσω Facebook - ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμοπληκτος ο διακινητής ναρκωτικών στ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Διέμενε στα κοντέινερ για τους σεισμόπληκτους του μεγάλου σεισμού του Αιγίου

Διακινούσε κάνναβη και κοκαΐνη μέσω facebook. Ο λόγος για 31χρονο που διέμενε σε κοντέινερ στο Αίγιο, ο οποίος με έναν ακόμη νεαρό συνεργό φαίνεται πως είχαν στήσει μια καλά οργανωμένη επιχείρηση διακίνσης ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθη, το πρωί της Πέμπτης, στο Αίγιο, και από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 31χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο 31χρονος διέμενε στα κοντέινερ για τους σεισμόπληκτους του μεγάλου σεισμού του Αιγίου. Μάλιστα έκρυβε τα ναρκωτικά σε μεταλικό δοκάρι του κοντέινερ.

Για την διακίνηση των ναρκωτικών ο δράστης έπαιρνε ιδιαίτερες προφυλάξεις, επικοινωνώντας με έναν 24χρονο μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ του είχε πωλήσει ναρκωτικές ουσίες τουλάχιστον ακόμη πέντε φορές τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Από την αστυνομική έρευνα διακριβώθηκε ότι ο 31χρονος, την περασμένη Τρίτη είχε πωλήσει σε 24χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών, δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους έξι γραμμαρίων.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβωθεί όλο το δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις