Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Άγνωστοι προσποιούνταν ότι ήταν από την Παντάνασσα και ζητούσαν χρήματα από μαγαζιά

Πάτρα: Άγνωστοι προσποιούνταν ότι ήταν α...

Συνέβη το πρωί της Τετάρτης 9/8 στην οδό Πατρέως

Προσποιούνταν ότι ήσαν από την ενορία της Παντάνασσας και ζητούσαν χρήματα από καταστηματάρχες της Πάτρας. Αυτό συνέβη το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου 2017 στο κέντρο της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Πατρέως και Κανακάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για δύο άτομα, τα οποία κρατούσαν ένα φυλλάδιο της εκκλησίας της Παντάνασσας με το μηνιαίο πρόγραμμα Θείων λειτουργιών του Αυγούστου και με αυτό ζητούσαν, αφού πρώτα έλεγαν πως είναι από την ενορία της Παντάνασσας, χρήματα. Κάποιοι από τους καταστηματάρχες τους πίστεψαν και έδωσαν από το υστέρημα τους κάποια χρήματα, ωστόσο μετά από λίγη ώρα έλαβε γνώση του γεγονότος ο προιστάμενος του ιερού ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος και θορυβήθηκε με ότι συνέβη ενώ αμέσως φρόντισε να ενημερώσει τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο που ήταν στην Αθήνα.

Επίσης έκανε και καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση στην οδό Ερμού ενώ αναμένεται και οι καταστηματάρχες που έδωσαν χρήματα στα δύο πρόσωπα που προσποιούνταν τους ενορίτες, να καταθέσουν επίσης στην αστυνομία. Είναι πιθανό να πρόκειται για άτομα που είναι γνωστά στην αστυνομία ή ακόμη και για χρήστες ναρκωτικών που σκαρφίστηκαν αυτόν τον «εύκολο» τρόπο για να βγάλουν κάποια χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση ο π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε στο thebest.gr, ενημερώνει τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να μην δίνουν χρήματα σε πρόσωπα που εμφανιστούν κατ’ αυτό τον τρόπο και τους πουν ότι δήθεν έρχονται από την τάδε ενορία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις