Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: "Υποδαυλίζουν τη βία και την ανομία, ισοπεδώνουν απροκάλυπτα τα πάντα!"

Θανάσης Νταβλούρος: "Υποδαυλίζουν τ...

"Kάνουν στα δημοτικά σχολεία τη σημαία αντικείμενο κλήρωσης"

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο Θανάσης Νταβλούρος, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Όπως αναφέρει:

Το ετερόκλητο κυβερνητικό μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που έσπευσε εσχάτως να πανηγυρίσει γιατί με καθυστέρηση τριών χρόνων και μετά από μια  τεράστια ζημιά εκατό δισεκατομμυρίων προχώρησε στη μερική έξοδο της χώρας στις αγορές, (μια έξοδο που είχε κάνει το 2014 και η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, την οποία είχαν πολεμήσει τότε λυσσαλέα) έχει αφήσει την κοινωνία απροστάτευτη, στο έλεος της βίας, της ανομίας και της αναρχίας.

Υποδαυλίζουν οι σημερινοί κυβερνώντες απροκάλυπτα με τη στάση τους και τις διαρκείς επιθέσεις τους εναντίον της Δικαιοσύνης τη δράση των λεγόμενων αντιεξουσιαστών, ενώ την ίδια ώρα βιώνουμε μια πρωτοφανή και αδιανόητη για μια ευνομούμενη πολιτεία ανοχή έναντι παραβατικών φαινομένων που συνιστούν τον απόλυτο ορισμό ποινικών κολάσιμων πράξεων.

Τα «χαϊδεμένα παιδιά» τους σπάνε, βιαιοπραγούν, εισβάλουν ακόμη και στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου, αλλά ουδείς συλλαμβάνεται! Ή όποιοι συλλαμβάνονται προσωρινά, αφήνονται στη συνέχεια ελεύθεροι με άνωθεν εντολές των σημερινών κυβερνώντων σαν να μην τρέχει τίποτα!

Η ατιμώρητη και συνεχής κατάλυση της νομιμότητας από τους πάσης φύσεως «Ρουβίκωνες», προκαλεί τη δικαιολογημένη οργή και την αγανάκτηση της κοινωνίας, που έχει απηυδήσει από μια ανέλεγκτη και ανεξέλεγκτη κατάσταση – «κόλαφος», η οποία είναι ταυτόχρονα επικίνδυνη για το Κράτος Δικαίου.

Το περί δικαίου αίσθημα απαιτεί την εμπέδωση της νομιμότητας και την παραδειγματική τιμωρία όσων σπάνε και καταστρέφουν ανενόχλητοι περιουσίες, δημόσιες και ιδιωτικές, έχοντας δημιουργήσει παράλληλα τα δικά τους γκέτο, με κυρίαρχο το γνωστό παρακράτος των Εξαρχείων.

Κι όλα αυτά συντελούνται, ενώ οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ισοπεδώνουν παράλληλα σαν οδοστρωτήρας τα πάντα, εννοείται προς τα κάτω. Καταργούν την αριστεία, ενώ τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους  κάνουν στα δημοτικά σχολεία τη σημαία αντικείμενο κλήρωσης! Ζούμε την πλήρη, ηθική, κατάπτωση των αξιών σε όλο τους το μεγαλείο.

Δεν πάει άλλο, δεν μπορεί να πάει άλλο! Ας το καταλάβουν οι σημερινοί «κύριοι» που λυμαίνονται κατά τα άλλα την εξουσία, λειτουργώντας με μια καθεστωτική, ολοκληρωτική, νοοτροπία.

Και, επιτέλους, μέχρι να μας αδειάσουν τη γωνιά, στις λίγες μέρες που τους απομένουν, ας αποφασίσουν να αφήσουν την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, πράττοντας, απλώς, ανεμπόδιστα το καθήκον της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις