H REZOSBRANDS ΑΕ βραβεύθηκε για το project “Hippocrates Farm”

Αχαϊκά Προϊόντα
ACHAIA TASTE

H ιδέα για το “Hippocrates Farm” συμπεριλήφθηκε στις 4 καλύτερες στον τομέα του Λειτουργικού Τροφίμου

01/08/2017 16:56

Μοιραστείτε το άρθρο:


H REZOSBRANDS ΑΕ βραβεύθηκε για το  project “Hippocrates Farm” H ιδέα για το “Hippocrates Farm” συμπεριλήφθηκε στις 4 καλύτερες στον τομέα του Λειτουργικού Τροφίμου
 

H εταιρεία REZOSBRANDS ΑΕ βραβεύθηκε για το project “Hippocrates Farm”, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΑΤΑΝΑ» (HORIZON 2020 ΙΝΝΟSUP-1-25), που χρηματοδοτείται μέσω της πρόσκλησης H2020 INNOSUP-1-2015 "Cluster facilitated projects for new value chains" και υποστηρίζει Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Ευρώπης που δρουν στην εφοδιαστική αλυσίδα προϊόντων αγροδιατροφής ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση, την τεχνολογία, το κεφάλαιο και τις αγορές προκειμένου να ανταποκριθούν σε ένα παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Αρχικά υποβλήθηκαν 640 προτάσεις ενώ κάθε σύμπραξη πρότεινε ένα προϊόν/ υπηρεσία για μια από τις ακόλουθες κατηγορίες: Γεωργία ακριβείας, Εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, Λειτουργικό τρόφιμο.

Επιλέχθηκαν οι καλύτερες 100 προτάσεις ενώ κατά τη διάρκεια της 3-ημερης διαδικασίας του Bootcamp που διεξήχθη στην Στουτγάρδη (7-9 Ιουλίου 2017) παρουσιάστηκαν σε άλλους υποψήφιους, επενδυτές και την κριτική επιτροπή, ενώ επιλέχθηκαν οι καλύτερες 10 προτάσεις του KATANA ((3) προϊόντα/ υπηρεσίες από κάθε κατηγορία οι οποίες θα λάβουν την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές ενώ μία (1) θα επιλεγεί ως η καλύτερη ανεξάρτητα από την κατηγορία της).

H ιδέα για το “Hippocrates Farm” συμπεριλήφθηκε στις 4 καλύτερες στον τομέα του Λειτουργικού Τροφίμου.

Η ιδέα “Hippocrates Farm” αποτελεί την επένδυση της εταιρείας στην Έρευνα & Ανάπτυξη νέων καλλιεργειών, χρήσεων και διαδικασιών παραγωγής και επεξεργασίας, που θα οδηγήσουν στην αειφόρο ανάπτυξη και την καθετοποιημένη παραγωγή προϊόντων καθημερινής χρήσης, που πρόκειται να διατεθούν στην Παγκόσμια αγορά μέσω διεθνών δικτύων.

Δράσεις καλλιέργειας ιπποφαούς και αρωματικών και θεραπευτικών φυτών, οικο- τουρισμού και αγροτουρισμού, αγροτικής και περιβαλλοντικής κατάρτισης και εθελοντισμού πρόκειται να αναπτυχθούν μέσα σε ένα περιβάλλον ενεργειακά αυτόνομο σε απόλυτη αρμονία με τη φύση.

To “Hippocrates Farm” της Rezos Brands αφορά στην ανάπτυξη προϊόντων με βάση το βιολογικό ιπποφαές, που καλλιεργείται σε ιδιόκτητη φάρμα στα Μετέωρα και στοχεύει στην ανάδειξη του ιπποφαούς σαν μια κορυφαία ελληνική υπερτροφή, με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η Rezos Brands, έχει ήδη αναπτύξει μια σειρά προϊόντων με βάση την ωσμωτική επεξεργασία των καρπών που διατηρεί αναλλοίωτα τα πολλαπλά οφέλη του ιπποφαούς, προσδίδοντας ταυτόχρονα μια ευχάριστη γεύση στο τελικό προϊόν.

Στη σειρά προϊόντων «Hippocrates Farm» που ήδη κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά, εντάσσονται το ωσμωτικό ιπποφαές, ο ωσμωτικός χυμός ιπποφαούς και το ιπποφαές με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας.

Η διάκριση αυτή, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την Rezos Brands καθώς πρόκειται για την μοναδική Ελληνική συμμετοχή η οποία έλαβε τόσο υψηλή βαθμολογία μεταξύ των 10 καλύτερων προϊόντων στο Bootcamp στη Στουτγάρδη κερδίζοντας παράλληλα μια θέση στο Ετήσιο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Καινοτομίας που διεξάγεται ετησίως στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας.

Η 2η πρόσκληση για «προϊόντα/ υπηρεσίες» στοχεύει στο να αναδείξει προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλό αγοραστικό αντίκτυπο. Δια-συνοριακές ή δια-τομεακές συμπράξεις 2-4 μελών καλούνται να συμμετέχουν, με την προϋπόθεση τουλάχιστον ένας από τους συμμετέχοντες της σύμπραξης να είναι μεταξύ των νικητών της 1ης πρόσκλησης και να έχει επιτυχώς συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΑΤΑΝΑ.

Στόχος της εταιρείας τώρα είναι στο 3ο στάδιο του διαγωνισμού, η αξιοποίηση της πλατφόρμας crowdfunding* που θα οδηγήσει στην προσέλκυση ενδιαφερόμενων επενδυτών, στη ανεύρεση επιπλέον κεφαλαίων και στην αναβάθμιση του προϊόντος μας.

Αποτέλεσμα θα είναι η συμμετοχή του Hippocrates Farm Project σε μία από τις 10 καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες στον τομέα των αγρό-διατροφικών προϊόντων, την επιπλέον χρηματοδότησή τους από το πρόγραμμα Horizon 2020 και την ανάδειξη πλέον της νικήτριας ιδέας η οποία πρόκειται να επιβραβευθεί με πρόσθετη χρηματοδότηση πέραν των όσων θα έχει ήδη λάβει.

Οι επόμενες φάσεις της διαγωνιστικής διαδικασίας είναι οι εξής:

Έως 31.8.2017 η ολοκλήρωση της σύμπραξης των φορέων που θα συμμετέχουν

Έως 15.9.2017 η προετοιμασία της καμπάνιας marketing για την προσέλκυση περισσότερων επενδυτών

01.10.2017 η έναρξη λειτουργίας πλατφόρμας crowdfunding.

31.12.2017 η ολοκλήρωση του crowdfunding

Η REZOS BRANDS ΑΕ σας καλεί να την ακολουθήσετε στις επόμενες φάσεις του HORIZON_2020_KaTaNa:

Μέσω της ιστοσελίδας

www.rezosbrands.com

και των Κοινωνικών δικτύων Facebook Pages:

www.facebook.com/RezosBrands/

www.facebook.com/EuropeanOfficeRezosBrands/

LinkedIn Group:

www.linkedin.com/company/rezos-brands-sa-european-r-d-department

*Επεξήγηση όρων:

-Crowdfunding είναι η «χρηματοδότηση από το πλήθος» ή «διαδικτυακή μικρό-χρηματοδότηση» που εν μέρει βασίζεσαι σε συνδρομητικά επιχειρηματικά μοντέλα και προσφέρει οφέλη και στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές ενώ αποτελεί την πλέον γνωστή μορφή χρηματοδότησης για τις start-up εταιρείες.

-Γεωργία ακριβείας: είναι ένα σύστημα παραγωγής αγροτικών προϊόντων που στηρίζεται στη διαχείριση των εισροών σε ένα αγρό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της καλλιέργειας τόσο χωρικά όσο και χρονικά και στηρίζεται στις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών

 

Το thebest.gr δεν υιοθετεί κατ' ανάγκην, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, χυδαίων και ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Δημοσιεύτηκε: 01/08/2017 16:56

Τυπώθηκε: 20/10/2017 06:32

Από: www.thebest.gr/news/index/viewStory/451699

thebest.gr © 2017


ΜΠΥΡΑ ORA
ΡΟΥΒΑΛΗΣ
Liverada-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ
ΛΟΥΞ
CAMARI
ΧΑΧΑΛΗΣ
ΚΟΛΥΠΕΡΑΣ
VANTANA
ΛΟΥΚΑΤΟΣ
ΑΧΑΙΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
ELEAMED
IAMVI
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
GALATIANO
κλείσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με 14 μαχαιριές έπεσε νεκρή η 32χρονη από τη Βάρδα- Είχε πάει στο μνήμα του συντρόφου της, που σκοτώθηκε στην Παναγοπούλα Με 14 μαχαιριές έπεσε νεκρή η 32χρονη από τη Βάρδα- Είχε πάει στο μνήμα του συντρόφου της, που σκοτώθηκε στην Παναγοπούλα
Ζευγάρι πέτυχε τη μεγαλύτερη διαγραφή χρέους δανειοληπτών στην Ελλάδα και "έσωσε" τα τρία σπίτια του - Είχε Πατρινό δικηγόρο Ζευγάρι πέτυχε τη μεγαλύτερη διαγραφή χρέους δανειοληπτών στην Ελλάδα και "έσωσε" τα τρία σπίτια του - Είχε Πατρινό δικηγόρο
Η ανατριχιαστική περιγραφή της Βασιλικής Μυλωνά για το θανατηφόρο τροχαίο του γιού της Πάνου, που έκανε τους Πατρινούς να δακρύσουν Η ανατριχιαστική περιγραφή της Βασιλικής Μυλωνά για το θανατηφόρο τροχαίο του γιού της Πάνου, που έκανε τους Πατρινούς να δακρύσουν
Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης που δολοφονήθηκε στο νεκροταφείο: Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό που έγινε – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης που δολοφονήθηκε στο νεκροταφείο: Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό που έγινε – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Οι πανάκριβες γόβες της Μπέτυ που εντυπωσίασαν την Αμερική Οι πανάκριβες γόβες της Μπέτυ που εντυπωσίασαν την Αμερική
Συγκλονίζει ο πατέρας της 32χρονης που τη μαχαίρωσαν στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας : "Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου..."ΒΙΝΤΕΟ Συγκλονίζει ο πατέρας της 32χρονης που τη μαχαίρωσαν στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας : "Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου..."ΒΙΝΤΕΟ
Αποκλειστικό (Νο 12): Ενας άσχετος και άχρηστος δρόμος στην Πάτρα Αποκλειστικό (Νο 12): Ενας άσχετος και άχρηστος δρόμος στην Πάτρα
Ο Τόνυ Σφήνος παντρεύτηκε φίλο του στην Αμερική! Ο Τόνυ Σφήνος παντρεύτηκε φίλο του στην Αμερική!
Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος