Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επιχείρηση πυροσβεστικής και ΔΕΗ για τον απεγκλωβισμό γάτας που είχε παγιδευτεί σε φρεάτιο έργων

Πάτρα: Επιχείρηση πυροσβεστικής και ΔΕΗ ...

Το περασμένο Σάββατο

Γατάκι μπαζώθηκε σε φρεάτιο κατά τη διάρκεια εργασιών της ΔΕΗ στην Πάτρα. Η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής που κάλεσε εργαζόμενος στην περιοχή αλλά και ενός συνεργείου της ΔΕΗ, έσωσε το ζωντανό που θα πέθαινε χωρίς να αντιληφθεί κανείς την παρουσία του.

Η περιγραφή ενός αναγνώστη στο thebest.gr είναι χαρακτηριστική.

«Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα ο κ. Νίκος Κουνέλης πήγε στο γυμναστήριο όπου εργάζεται , το οποίο βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου και Γούναρη. Έξω από το γυμναστήριο άκουσε δυνατά νιαουρίσματα. Και να τι είχε συμβεί:  Κατά τη διάρκεια εργασιών της ΔΕΗ,  σε κάποιο σημείο (φρεάτιο) των έργων, είχε βρεί καταφύγιο ένα γατάκι, το οποίο οι εργάτες δεν είχαν αντιληφθεί και έχτισαν το άνοιγμα,  με αποτέλεσμα  το ζωάκι να εγκλωβιστεί ζωντανό.

Ο κ. Κουνέλης το άκουσε που φώναζε και μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, γύρω από το σημείο είχαν μαζευτεί και άλλες γάτες κοιτάζοντας προς το μέρος που ακούγονταν οι φωνές. Σημειωτέων ότι ο κ. Κουνέλης μαζί με άλλους καλούς γείτονες  φροντίζουν τις γάτες,  δίνοντας τους καθημερινά  τροφή και νερό.

Αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική η οποία ανταποκρίθηκε ταχύτατα και με τη σειρά της ειδοποίησε την ΔΕΗ. Μετά από ελάχιστο χρόνο κλιμάκιο της ΔΕΗ κατέφθασε και με ειδικό μηχάνημα άνοιξε το φρεάτιο ελευθερώνοντας το γατάκι που έφυγε τρέχοντας και ανέβηκε στο απέναντι δέντρο.

Οι πυροσβέστες για μια ακόμη φορά έδειξαν ότι  εκτός από δύναμη και θάρρος διαθέτουν  ευαισθησία και μεγάλη καρδιά.  Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τα συγχαρητήρια και τον σεβασμό όλων μας γιατί είναι οι «φύλακες άγγελοι» στην καθημερινότητά μας, τόσο για τα μεγάλα γεγονότα, όσο και για τα μικρότερα. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν και οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που δεν δίστασαν να τρέξουν και να βοηθήσουν αποτελεσματικά ώστε η περιπέτεια της μικρής αυτής ψυχούλας να έχει αίσιο τέλος!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις