Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύεται εδώ και 4 ημέρες η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου μετά από ατύχημα -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύεται εδώ...

Χειρουργήθηκε στον αστράγαλο – Θα συνεχίσει πάντως τις παραστάσεις του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις»

Η αγαπητή ηθοποιός Σοφία Μουτίδου που αυτό το διάστημα περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που παίχθηκε με επιτυχία και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας πριν περίπου ένα μήνα, είχε ένα ατύχημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η δημοφιλής ηθοποιός ενώ κατέβαινε τα σκαλοπάτια του ξενοδοχείου για να πάει να πάρει το πρωινό της, γλίστρησε με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της, στο ευαίσθητο σημείο του αστράγαλου. Η ίδια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ευχαρίστησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook τους γιατρούς, τους συναδέλφους της που βρέθηκαν δίπλα της, τον Αλέξανδρο Ρήγα καθώς και την οικογένειά της.

Για λίγες παραστάσεις την αντικατέστησε η Τζένη Διαγούπη ενώ για τη συνέχεια της περιοδείας η Σοφία Μουτίδου όπως η ίδια είπε σε βίντεο που ανήρτησε, θα παίζει με αναπηρικό καροτσάκι καθώς ο ρόλος της θα προσαρμοστεί λόγω των έκτακτων συνθηκών της υγείας της.

Η Σοφία Μουτίδου, παρά την ατυχία της έδειξε να μην χάνει τη διάθεση και το χιούμορ της, ωστόσο είναι εκνευρισμένη και ενοχλημένη με το γεγονός ότι στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, είχαν καθαρίσει και ρίξει νερό στα σκαλοπάτια την ώρα που στο ξενοδοχείο υπήρχε κίνηση και οι πελάτες πήγαιναν για πρωινό, με συνέπεια να συμβεί το ατύχημα που είχε η ίδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight