Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

H Γέφυρα φέτος το καλοκαίρι πηγαίνει την… ομπρέλα μακριά- Δείτε τι εκπτώσεις προσφέρει

H Γέφυρα φέτος το καλοκαίρι πηγαίνει την...

Με τη 10ωρη θερινή -εκπτωτικής και μετ’ επιστροφής- κάρτας Σαββατοκύριακου

H «Γέφυρα Α.Ε.» φέτος το καλοκαίρι πηγαίνει την… ομπρέλα μακριά με την ενεργοποίηση της 10ωρης θερινής -εκπτωτικής και μετ’ επιστροφής- κάρτας Σαββατοκύριακου «ΜΑΖΙ». Η  κάρτα διατίθεται στην ίδια με πέρυσι τιμή των 13,60€ στα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και θα διατίθεται μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Η Κάρτα «ΜΑΖΙ» πρωτοεμφανίστηκε το 2011 ως 8ωρη και αποκλειστικά κυριακάτικη εκπτωτική επιλογή για τους θερινούς μήνες, αποτελώντας προϊόν διαλόγου της παραχωρησιούχου της Ζεύξης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της τουριστικής κινητικότητας μεταξύ των δύο ακτών του στενού Ρίου – Αντιρρίου.

Στη συνέχεια έγινε «σαββατοκυριακάτικη» διευρύνοντας τη διάρκειά της από τις 8 στις 10 ώρες.

Από πέρυσι ο κύκλος συνέργειας γύρω από τη χρηστικότητα της κάρτας διευρύνθηκε με τη συμμετοχή των επαγγελματικών ενώσεων ξενοδόχων, καφεστιατόρων και εμπόρων της Πάτρας και της Ναυπακτίας, οι οποίοι έκτοτε συνεργούν τακτικά για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, ενώ φέτος η συνεργασία διευρύνθηκε και σε διμερές επίπεδο μεταξύ της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και των Επιμελητηρίων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

Το όλο εγχείρημα εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο οικειοθελούς ρεαλιστικής συνεισφοράς της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στην τουριστική ελκυστικότητα της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά