Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση για τα πνευματικά δικαιώματα - Παρέστη και μίλησε ο συνθέτης Γιάννης Γλέζος

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση για τ...

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο Γιώργος Κοτοπούλης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας και αφορούσε κατά κύριο λόγο επαγγελματίες μέλη του Επιμελητηρίου, οι οποίοι χρησιμοποιούν μουσική στις εγκαταστάσεις  - επιχειρήσεις τους.

Η εκδήλωση έγινε την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στην οδό Μιχαλακοπούλου 58, στην Πάτρα και κεντρικός ομιλητής ήταν ο γνωστός συνθέτης Γιάννης Γλέζος, ο οποίος διατελεί πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού Αυτοδιαχείριση. Επρόκειτο για Ημερίδα παρουσίασης της συνεργασίας μεταξύ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Οργανισμού ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ/autodia με σκοπό να βρεθεί μια βιώσιμη και δίκαιη λύση για την καταβολή των πνευματικών Δικαιωμάτων από τη χρήση μουσικής και τραγουδιών.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και αναψυχής από την Πάτρα αλλά και την Αιγιάλεια. Επίσης παρών ήταν ο Γιώργος Κοτοπούλης, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις