Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης πήρε το συμβόλαιο της Feelgood Records - Ο Ρουβάς ανέβασε και την κορούλα του στην απονομή

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης πήρε το συμβόλ...

Ιδιαίτερα σέξι ήταν η Ευαγγελία Αραβανή

Το μουσικό ταξίδι στο X Factor στο κανάλι του Σκάι ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρεις μήνες, το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2017 με τον μεγάλο τελικό όπου το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε νικητή τον 28χρονο Κύπριο Παναγιώτη Κουφογιάννη με την πράγματι εξαιρετική φωνή, σεμνή παρουσία και την όμορφη, ζεστή ματιά.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος που είχε coach τον Γιώργο Μαζωνάκη κέρδισε ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records (του το απένειμε η διευθύντρια της Feelgood, Ειρήνη Σουγανίδου στη σκηνή) κι επίσης ένα αυτοκίνητο, τα κλειδιά του οποίου, του έφερε στη σκηνή η εντυπωσιακή και πολύ σέξι Ευαγγελία Αραβανή που φορούσε γκρι στραφταλιζέ φόρεμα με έντονο και αποκαλυπτικό το σημείο του μπούστου!

Στην δεύτερη θέση «τερμάτισε» τελικά η Σούλα Ευαγγέλου που επέλεξε ως τελευταίο κομμάτι της να πει Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ 3οι ήρθαν οι Dee Vibes, που πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Η ανακήρυξη του Παναγιώτη Κουφογιάννη ως του μεγάλου νικητή του X Factor, έγινε περίπου δέκα λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα!

Μάλιστα στο φινάλε ανέβηκαν στη σκηνή όλοι οι διαγωνιζόμενοι του X Factor, οι κριτές, οι βοηθοί – καθηγητές ενώ ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στο stage και την κόρη του, Αναστασία που έδειχνε να το απολαμβάνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight