Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Γιάννης Σπαλιάρας δηλώνει ότι οι "λαθρομετανάστες" είναι πιο τυχεροί από τους παίκτες στο Survivor και δημιουργεί σάλο-ΒΙΝΤΕΟ

O Γιάννης Σπαλιάρας δηλώνει ότι οι "...

"Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους στην κοιλιά από την πείνα"

To μοντέλο και ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας ήταν καλεσμένος την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 στην εκπομπή “Πανόραμα” της Ελεονώρας Μελέτη στο κανάλι Σκάι και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor. Αίσθηση έκανε μία από τις δηλώσεις του που είχε να κάνει με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε ο ίδιος και οι παίκτες του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε χαρακτηριστικά πως "αν δεν το ζήσει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει", τονίζοντας μάλιστα πως είναι κάτι που δεν θα έκανε ξανά ακόμη κι αν τα χρήματα ήταν πάρα πολλά, συμπληρώνοντας πως όλο αυτό που έζησε ήταν μια τεράστια εμπειρία κι ένα πολύ μεγάλο μάθημα ζωής.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπως αναφέρει το newsit.gr, θέλοντας προφανώς να δώσει έμφαση στις δυσκολίες του παιχνιδιού, είπε το εξής: "Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με μας κι αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη, κάποια στιγμή ήμουν συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα εκτός από μία καρύδα. Ήταν μια κατάσταση σοκαριστική, ένα χάος".

Η παραπάνω δήλωση, όπως είναι λογικό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αφού ο Γιάννης Σπαλιάρας συνέκρινε το να συμμετάσχει κάποιος με την θέλησή του σε ένα τηλεοπτικό παιχνίδι, το οποίο όχι μόνο έχει χρηματικό έπαθλο αλλά ανοίγει και επαγγελματικές πόρτες (λόγω της τεράστιας επιτυχίας και τηλεθέασης), με τους ανθρώπους που σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους όχι από... χόμπι, αλλά επειδή κινδυνεύουν από οβίδες και ρουκέτες.

Το αν η ατάκα αυτή ήταν απλά μια άτυχη στιγμή για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ή αν όντως θεωρεί πως η συμμετοχή στο Survivor είναι... χειρότερη από την μετανάστευση, είναι κάτι που το γνωστό μοντέλο θα έχει σίγουρα την ευκαιρία να αποσαφηνίσει τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το newsit.gr.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ακόμα ότι «το θέμα του φαγητού με απασχολούσε και ήταν αυτό που με δυσκόλεψε. Η εικόνα μου ήταν τρομακτική. Νομίζω ότι αν είχα καθρέφτη μπροστά μου ή άμα έβλεπα τα πλάνα, μπορεί να είχα αποχωρήσει οικειοθελώς. Το καταλάβαινα ότι είχα αδυνατίσει πολύ και μου το λέγανε και οι συμπαίκτες μου. Στο πάρτι της ένωσης που μας έδωσαν ρούχα μετά από τρεις μήνες, μου έφεραν ένα παντελόνι, το οποίο μόλις το είδα είπα “που θα μπω εγώ εδώ μέσα;”.

Είπε ακόμα ο Γιάννης Σπαλιάρας ότι «στο συμβούλιο κοίταγα τον Σάκη Τανιμανίδη και δεν τον έβλεπα καλά. Υπήρχαν στιγμές που δεν άκουγα καλά. Θυμάμαι ότι και ο Ντάνος πολλές φορές του μιλούσα, όταν πεινάγαμε και δεν με άκουγε. Σαν γέροι ήμασταν. Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους που είχα στην κοιλιά από την πείνα. Πεινούσα τόσο πολύ που πόναγα. Αν ήξερα ότι ήταν έτσι, μάλλον δεν θα πήγαινα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight