Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκλογές στον ΣΚΕΑΝΑ: Αντίπαλοι πλέον οι πρώην σύμμαχοι Κοτοπούλης και Στεργίου - Τι λένε στο thebest.gr

Εκλογές στον ΣΚΕΑΝΑ: Αντίπαλοι πλέον οι ...

Χωριστές υποψηφιότητες από τους απερχόμενους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης

Το κλίμα σύμπνοιας και συμπόρευσης που υπήρχε στον ΣΚΕΑΝΑ στις προηγούμενες εκλογές, δεν υπάρχει πλέον. Οι τότε σύμμαχοι στις επικείμενες εκλογές γίνονται αντίπαλοι, χωρίς πάντως να εξηγούνται οι λόγοι της διάσπασης.

Οι καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής του νομού Αχαϊας (μέλη του ΣΚΕΑΝΑ) προσέρχονται στις κάλπες τη Δευτέρα και την Τρίτη 10 και 11 Ιουλίου. Οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Αράτου 21 και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί , ως τις 7 το απόγευμα.

Ωστόσο σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιώργος Κοτοπούλης και ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος Σπύρος Στεργίου, τραβούν χωριστούς δρόμους και κατέρχονται υποψήφιοι με διαφορετικά ψηφοδέλτια. Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχαν κατέβει στον ίδιο συνδυασμό.

"Οι υποψηφιότητες δεν έχουν κλείσει ακόμα, η προθεσμία λήγει το βράδυκαι θεωρώ ότι θα έχουμε κι άλλες. Είναι καλό μέσα σε έναν σύλλογο να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις, γιατί μπορεί να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τον διαχωρισμό αυτό, είμαστε ελεύθεροι να διατυπώνουμε τις απόψεις μας", σχολιάζει στο thebest.gr o απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργος Κοτοπούλης.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος Σπύρος Στεργίου εξηγεί ότι κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του ψηφοδέλτιο, γιατί τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα μέλη της απερχόμενης διοίκησης που κατεβαίνουν μαζί του και προέρχονται κι αυτοί από τον συνδυασμό του κ. Κοτοπούλη, είχαμε διαφορετικό δείγμα γραφής από τον Πρόεδρο".

"Η εστίαση δεν είχε ποτέ μεγαλύτερα προβλήματα με αυτό το θανατηφόρο φορολογογικό και τη μηδενική κερδοφορία. Οι δράσεις που κάναμε πχ Westia ήταν πραγματικά σπουδαίες αλλά ο Σύλλογος δεν έβαλε το μαχαίρι στο κόκαλο, δεν αντιμετώπισε το πρόβλημα. Κινδυνεύουμε να κλείσουμε τα μαγαζιά μας", δηλώνει ο κ.  Στεργίου.

Εκλογές ΣΚΕΑΝΑ: Ποιοι είναι υποψήφιοι στην παράταξη του Σπύρου Στεργίου- Όλα τα ονόματα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις