Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαοθάλασσα στην οδό Γούναρη της Πάτρας από τα μεσάνυχτα-"Ολονυχτία" για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Λαοθάλασσα στην οδό Γούναρη της Πάτρας α...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Το αδιαχωρητο και το πρωί της Τετάρτης έξω από τα γραφεία του κοινωνικού τομέα του δήμου Πατρέων και για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς. Πολλοί ήταν και εκείνοι που έλαβαν αριθμό προτεραιότητας και αποχώρησαν για να επιστρέψουν αργότερα, καθώς αν κάποιος πρέπει να περιμένει από τις 8 το πρωί, αναμένεται να εξυπηρετηθεί γύρω στις 12.00 το μεσημέρι.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θεόδωρος Τουλγαρίδης δήλωσε οτι θα εξυπηρετηθούν όλοι, ωστόσο διαφώνησε με τη μέθοδο του voucher που σύμφωνα με τον ίδιο -εμμέσως- πετά το μπαλάκι στους γονείς.

Αυτό που συμβαίνει από τα  μεσάνυχτα της Τρίτης επί της οδού Γούναρη δεν έχει προηγούμενο. Οι δικαιούχοι του voucher για την είσοδο των παιδιών μέσω ΕΣΠΑ σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ με το που ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ έσπευσαν στον κοινωνικό οργανισμό προκειμένου να εξασφαλίσουν τη σχετική βεβαίωση που απαιτείται να προσκομίσουν στη συνέχεια στις δομές για να εγγράψουν τα παιδιά τους.

Μέσα στη νύχτα και από το βράδυ της Τρίτης, δεκάδες άνθρωποι συνωστίζονται στο πεζοδρόμιο της Γούναρη, κάποιοι αλλάζουν... βάρδιες με τις συζύγους τους, ακόμη και έγκυες γυναίκες περιμένουν στωικά, γράφοντας τη σειρά προτεραιότητας με ... στυλό στο χέρι για να εξυπηρετηθούν.

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις