Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πιθανότατα χωρίς υπουργική παρουσία τα εγκαίνια του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα το πρωί της Τετάρτης

Πιθανότατα χωρίς υπουργική παρουσία τα ε...

Μάλλον δεν κατεβαίνει ο Παύλος Πολάκης

Πιθανότατα χωρίς την παρουσία κάποιου Υπουργού όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, θα γίνουν τελικά το πρωί της Τετάρτης τα επίσημα εγκαίνια του 7όροφου, πλήρως ανακαινισμένου, κτιρίου του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας της Πάτρας το οποίο είχε εκκενωθεί από τον σεισμό του 2008 κι έκτοτε παρέμεινε κλειστό για 9 ολόκληρα χρόνια.

Όπως όλα δείχνουν οι επικεφαλής του υπουργείου Υγείας δεν θα κατέβουν τελικά στην Πάτρα, καθώς όπως ενημερώθηκε σχετικά ο διοικητής του Νοσοκομείου Θόδωρος Σερεμέτης, θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στην ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στη Βουλή για την υπόθεση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου.

Μέχρι την τελευταία στιγμή γίνονταν προσπάθειες να παραστεί στην εκδήλωση που θα γίνει στις 11:30 το πρωί, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, όμως το πιθανότερο, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είναι τελικά οι προσπάθειες αυτές να αποβούν άκαρπες.

Θυμίζουμε ότι με βάση τις πρώτες πληροφορίες που είχαν διακινηθεί για την παρουσία του κ. Πολάκη στην Πάτρα, συνδικαλιστές είχαν προαναγγείλει κινητοποιήσεις στον χώρου του Νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις