Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ευχές στους υποψηφίους από τη Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας

Ευχές στους υποψηφίους από τη Ομοσπονδία...

Ξεκινούν οι πανελλήνιες εξετάσεις

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αχαΐας εύχεται με ανακοίνωσή της ολόψυχα «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, που θα διαγωνισθούν στις πανελλαδικέςεξετάσεις για μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και καλή δύναμη στις οικογένειές τους!». Η ανακοίνωση συνεχίζει με τα εξής:

«Μια ακόμη σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε με τα διαχρονικά προβλήματα της εκπαίδευσης να ταλανίζουν  γονείς και μαθητές. Κάθε χρόνο οι μαθητές οδηγούνται στις πανελλαδικές εξετάσεις έχοντας διανύσει μια επίπονη και αγχώδη χρονιά γεμάτη προσωπικές θυσίες και πολλές αντικειμενικές δυσκολίες. Επίσης, οι οικογένειές τους, που βιώνουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης χρειάστηκαν μεγάλες οικονομικές θυσίες για να προσφέρουν στα παιδιά τους το καλύτερο δυνατό. Σε όλο αυτό το πλαίσιο προστέθηκε φέτος το επιπλέον άγχος των άκαιρων αλλαγών και η κούραση από τις ενδοσχολικές εξετάσεις, που προηγήθηκαν.

Αγαπητοί/ές μαθητές και μαθήτριες,

αυτή τη μάχη των εξετάσεων προσπαθήστε να τη δώσετε με αισιοδοξία και καθαρό μυαλό. Έχετε ως εφόδια τη γνώση και τους κόπους τόσων χρόνων, τη στήριξη των γονιών και των δασκάλων σας, καθώς και τα όνειρά σας για το μέλλον, που ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας! Ο δρόμος της ζωής για όλους σας είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή την αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Δώστε το δικό σας πνευματικό  αγώνα με αισιοδοξία και καθαρό μυαλό για την επίτευξη των στόχων σας!

Ανεξάρτητα από το δρόμο, που θα ακολουθήσει ο καθένας και η καθεμιά μετά τις εξετάσεις να παλέψετε, είτε σαν  μελλοντικοί σπουδαστές, είτε σαν επαγγελματίες, για την πραγματοποίηση των ονείρων σας στη ζωή με αξιοπρέπεια, με σύνεση και ήθος, διεκδικώντας δυναμικά μια καλύτερη ζωή, που δικαιούστε και σας αξίζει μέσα σε αυτή τη χώρα, που σας γέννησε και σας μεγάλωσε στους κόλπους της και είστε περήφανα παιδιά της.

Μην κάνετε έκπτωση στα θέλω σας και στα όνειρα σας. Να έχετε πάντα ψηλά το κεφάλι και να θυμάστε ότι στη ζωή τίποτα δε χαρίζεται, αλλά κατακτιέται με τίμιους αγώνες!

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και καλή πορεία στην ενήλικη ζωή σας!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις