Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H ΠΑΤΡΙΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗ ΤΡΙΓΓΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ

H ΠΑΤΡΙΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗ ΤΡΙΓΓΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΑ...

Μάλλον πρόκειται για την σειρά του ITV, "The Durrells"

Η νεαρή Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου με την ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Μάκη Παπαδημητρίου, συνεχίζουν το ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Το φιλμ που γυρίστηκε στην Αντίπαρο και έχει ήδη παιχθεί σε πολλά κινηματογραφικά Φεστιβάλ όπως του Ρότερνταμ, μετά την Αγγλία, έκανε πρεμιέρα και στην Γαλλία όπου προβάλλεται από την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

Μάλιστα το μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό “Studio” στο νέο του τεύχος με εξώφυλλο την Νικόλ Κίντμαν, φιλοξενεί θετική γενικά κριτική για το «Suntan», γράφοντας ότι πρόκειται για ένα τολμηρό, «ιντριγκαδόρικο» φιλμ με μόνο μείον του τον κάπως χαλαρό ρυθμό του. Καλές κριτικές έχει πάρει η ταινία και από άλλα Γαλλικά Μέσα ενημέρωσης όπως το allocine.fr.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η Έλλη Τρίγγου βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα για τα γυρίσματα Εγγλέζικου σήριαλ. Δεν μας διευκρινίστηκε ακριβώς για ποιο σήριαλ, ωστόσο μάλλον πρόκειται για το νέο κύκλο της Αγγλικής τηλεοπτικής σειράς του ITV, “The Durrells”, το σενάριο της οποίας εκτυλίσσεται το 1935, όταν η Αγγλίδα Louisa Durrell, αποφασίζει μετά από μία προσωπική αποτυχία να μετακομίσει από το Λονδίνο στην Κέρκυρα. Ο σύζυγός της είχε φύγει από την ζωή λίγα χρόνια πριν και όσα χρήματα διέθετε, είχαν τελειώσει κάνοντας τη ζωή της στην βρετανική πρωτεύουσα ασφυκτική και καταθλιπτική.

Όπως είχε γράψει το corfuland.gr, οι Durrells αναμενόταν να ξεκινήσουν γυρίσματα και πάλι και καλούσαν σε casting επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς καθώς και τους ντόπιους Κερκυραίους και τις Κερκυραίες! Στη σειρά όπως είναι γνωστό (την προβάλλει το Cosmote tv) από ελληνικής πλευράς παίζουν και οι Αλέξης Γεωργούλης και Γιώργος Καραμίχος.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τις 3 Μάη και θα διαρκέσουν έως τις 5 Ιουλίου 2017.

Διαβάστε ακόμα:

Έλλη Τρίγγου: To Πατρινό ηλιοκαμένο κορίτσι του suntan στο Best: "Αν ο πατέρας μου δεν ήταν αρτοποιός, θα ήταν ο Al Pacino της Ελλάδας"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture