Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες: Ο σύζυγος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου έκλεψε τις εντυπώσεις και τα σχόλια

Σύνοδος του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες: Ο σύζυγ...

Φωτογραφήθηκε μαζί με τις συζύγους των άλλων ηγετών όπως η Μελάνια Τραμπ

Από την Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες τελικά προέκυψαν πολλά άλλα θέματα που τράβηξαν περισσότερο την προσοχή και σχολιάστηκαν δεόντως όπως το «σπρώξιμο» του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον ομόλογο του, του Μαυροβουνίου προκειμένου να πάει εκείνος μπροστά.

Ένα άλλο θέμα που πρωτοστατεί στα ελληνικά και διεθνή Μέσα ενημέρωσης, διαδικτυακά και τηλεοπτικά, και ξεχωρίζει γιατί είναι χαριτωμένο αφορά στον σύζυγο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ, Γκοτιέ Ντεστενέ, ο οποίος και έγινε ο πρώτος γκέι σύζυγος που πόζαρε στην οικογενειακή αναμνηστική φωτογραφία των συζύγων των Ηγετών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ.

Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζεται, στη φωτογραφία σαφώς κλέβει την παράσταση η κούκλα σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Τραμπ, ιδιαίτερα κομψή με μαύρο φόρεμα ενώ εντύπωση έκανε και η παρουσία της συζύγου του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ Γκιουλμπαράν Ερντογάν με την αυστηρή σύμφωνα με το Μουσουλμανικό έθιμο, μαντήλα που φορούσε στο κεφάλι ενώ πίσω της διακρινόταν ο σύζυγος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.

Μία πλήρης αντίθεση, όπως σχολιάστηκε, με την πρόοδο και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα από τη μια, και την οπισθοχώρηση από την άλλη.

Η οικογενειακή φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από το δείπνο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Εικονίζονται στη φωτ., πρώτη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά, η πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ Μακρόν, η πρώτη κυρία της Τουρκίας Εμινέ Γκιουλμπαράν Ερντογάν, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, η βασίλισσα του Βελγίου Ματίλντε, η σύντροφος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Ίνγρκιντ Σούλερουντ, η πρώτη κυρία της Βουλγαρίας Ντεσισλάβα Ραντέβα και η σύντροφος του Βέλγου πρωθυπουργού Αμελί Ντερμποντρενιάν

Πάνω σειρά από αριστερά προς τα δεξιά: Ο πρώτος κύριος του Λουξεμβούργου Γκοτιέ Ντεστενέ που ομολογουμένως κέρδισε τις εντυπώσεις, η πρώτη κυρία της Σλοβενίας Μόιτσα Στρόπνικ και η πρώτη κυρία της Ισλανδίας Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβίσντ

Το επίσημο δείπνο παρέθεσε η βασίλισσα του Βελγίου για τις πρώτες κυρίες και τον πρώτο κύριο στο Κάστρο του Λάακεν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση του σάιτ της εφημερίδας Έθνος, απ’ όπου και οι φωτ., ο 44χρονος αρχιτέκτονας Ντεστενέ, που κατάγεται από το Βέλγιο, είναι ο σύζυγος του Ξαβιέ Μπετέλ, Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου από το 2013. Οι δύο άνδρες παντρεύτηκαν το 2015, αφότου η χώρα νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, όπως μετέδωσε το  People.

Ο Ντεστενέ συμμετείχε στις εκδηλώσεις που παρέστησαν οι σύζυγοι των υπολοίπων ηγετών του ΝΑΤΟ, ενώ μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν και το Μουσείο Rene Magritte των Βρυξελλών.

Ο 44χρονος άνδρας είχε φιλικές συζητήσεις με πολλές από τις συζύγους, όπως τη Μελάνια Τραμπ και τη σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight