Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Με ποιοτικές γευστικές επιλογές και τραπεζάκια έξω, μας υποδέχεται το ξεχωριστό bar-restaurant Voukamvilia!

Με ποιοτικές γευστικές επιλογές και τραπ...

Στην ομορφότερη γωνία της Πάτρας, Ηφαίστου και Ερισσού!

Λίγες ημέρες έχει που άνοιξε τις πόρτες της στο Πατρινό κοινό η ξεχωριστή Voukamvilia και ήδη, έχει γίνει το απόλυτο talk of the town!

Ίσως στην ομορφότερη γωνία της Πάτρας -Ηφαίστου και Ερισσού-, μας υποδέχεται κάθε βράδυ στην πανέμορφη σάλα της, κατασκευασμένη με μεράκι από πέτρα και ξύλο και διακοσμημένη με πολύ ιδιαίτερες πινελιές, που δημιουργούν έναν απόλυτα "ζεστό" και φιλόξενο χώρο.

Και τώρα βέβαια, με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά, τραπεζάκια έξω και απολαμβάνουμε τη μοναδική αύρα των δύο πεζοδρόμων!

Εκεί όμως που ο Γιώργος και ο Ανδρέας Τσιγκιλάρας -οι ιδιοκτήτες της Voukamvilia- έκαναν την διαφορά από τα υπόλοιπα στέκια της Ηφαίστου, είναι στην ποιότητα των πλούσιων επιλογών που υπάρχουν, τόσο στο φαγητό, όσο και στο ποτό.

Μία μικρή μόνο εικόνα από το πλούσιο μενού που έχει ετοιμάσει ο σεφ Αθανάσιος Λορέντζος, παίρνετε από τις παρακάτω φωτογραφίες και μία βόλτα από τη Voukamvilia θα σας πείσει για τα υπόλοιπα!

Παράλληλα, οι επιλογές στο κρασί και στις μπύρες είναι πάμπολλες, η δε κάβα των ποτών στο μπαρ, είναι από τις πλέον άρτιες που έχουμε συναντήσει στην Πάτρα!

Η ανοιξιάτικη Voukamvilia μας περιμένει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life