Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαββατοκύριακο για μπάνιο και ηλιοθεραπεία; Μη βιαστείτε... ΔΕΙΤΕ αναλυτικές προγνώσεις για Πάτρα-Πύργο-Αγρίνιο- ΗΧΗΤΙΚΟ

Σαββατοκύριακο για μπάνιο και ηλιοθεραπε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο καθηγητής φυσικής της ατμόσφαιρας του πανεπιστημίου Πατρών μιλά στο thebest.gr

Όσοι βιάστηκαν να μπουν σε καλοκαιρινή διάθεση και ετοιμάζονται για εξορμήσεις στη θάλασσα και ηλιοθεραπείες, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο καιρός δεν φαίνεται να αλλάζει μοτίβο και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους τα σύννεφα θα μας κάνουν συντροφιά και τις επόμενες ημέρες. Την Κυριακή μάλιστα αναμένονται κατα τόπους βροχές στη Δυτική Ελλάδα αλλά και τα νησιά του Ιονίου. Οι άνεμοι αναμένεται να εξασθενίσουν από το Σάββατο, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το thebest.gr μίλησε με τον καθηγητή της ατμόσφαιρας του Πανεπιστημίου Πατρών Θανάση Αργυρίου.

Ο καιρός ήταν κακός και φαίνεται να συνεχίζει με την ίδια διάθεση τις επόμενες ημέρες αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα. Οι νεφώσεις τόσο αυτή όσο και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακόψουν τη διάθεση για μπάνιο και ηλιοθεραπεία όλων όσοι βιάστηκαν να μπουν στο καλοκαίρι.

Ειδικότερα στην Πάτρα, το Σάββατο και τις μεσημβρινές ώρες θα επικρατήσουν στον ουρανό τα σύννεφα. Την Κυριακή προβλέπονται βροχοπτώσεις μετά το μεσημέρι και δεν αποκλείονται και καταιγίδες.

Τόσο στον Πύργο όσο και το Αγρίνιο δεν αναμένονται βροχές το Σάββατο, ωστόσο την Κυριακή θα βρέξει κατα τόπους από το μεσημέρι και μετά, ενώ δεν αποκλείονται και καταιγίδες.

Γενικότερα στη Δυτική Ελλάδα δεν αναμένονται βροχές μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής οπότε και αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχοπτώσεις. Τα φαινόμενα φαίνεται πως θα εξακολουθήσουν και τη Δευτέρα με βροχές μικρής διάρκειας στα νησιά του Ιονίου.

Εντονη βροχόπτωση αναμένεται την Τρίτη το απόγευμα στην περιοχή της Μάνης. Κατα τα άλλα η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση από αυριο. Ωστόσο από το Σάββατο και στη Δυτική Ελλάδα θα αρχίσει  να ανεβαινει ο υδράργυρος με το θερμόμετρο να φθάνει στα συνήθη επίπεδα για την εποχή το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα.

Στα μέσα και στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται επίσης κατα τόπους βροχοπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή. Οι άνεμοι θα παραμείνουν ισχυροί για ένα 24ωρο ακόμα, όμως από την Κυριακή θα στραφούν σε βδ με χαμηλή εώς μέτρια ένταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις