Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Πάτρα: Έρχεται ο Πάνος Κιάμος για μία live μουσική εμφάνιση

Πάτρα: Έρχεται ο Πάνος Κιάμος για μία li...

Στο κέντρο Αστέρια live

Μετά τις επιτυχημένες του εμφανίσεις το χειμώνα όπου ηχογράφησε και τον τελευταίο του δίσκο, μέσα σε  μικρό χρονικό διάστημα ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος επιστρέφει στη Πάτρα για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της περιοχής αυτό το Σάββατο 13 Μαΐου 2017.

Πιο συγκεκριμένα ο 42χρονος καλλιτέχνης που αυτό το διάστημα γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία και ακούγεται συνέχεια στα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου, το δυναμικό κομμάτι «Απωθημένο» του Γιώργου Σαμπάνη, το οποίο ερμηνεύει, θα έρθει να τραγουδήσει στο κέντρο Αστέρια  Live στην Τριών Ναυάρχων και Όθωνος Αμαλίας.

Τον φετινό χειμώνα ο Πάνος Κιάμος εμφανιζόταν στο Club 22 μαζί με το Νίκο Κουρκούλη όπου ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του πριν 2 μέρες.

Ταυτόχρονα όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ο Πάνος Κιάμος κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είσαι παντού», η οποία περιέχει 17 τραγούδια, που σίγουρα θα γίνουν επιτυχίες!

Ο τραγουδιστής γνωστός, κυρίως για τις live "ξεσηκωτικές" εμφανίσεις του, υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση ενώ θα μας ταξιδέψει με τραγούδια δικά του αλλά και άλλων δημιουργών.

Τιμή εισιτηρίου : 13€ με ένα ποτό.

Τιμή φιάλης : 140€ ανά 4 άτομα

Πληροφορίες & Κρατήσεις στο τηλ. 2610 33.64.27

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life