Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το Σάββατο η συνεστίαση του Συλλόγου Ευρυτάνων

Πάτρα: Το Σάββατο η συνεστίαση του Συλλό...

Στις 9 το βράδυ

Τη μεταπασχαλινή του συνάντηση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαΐας το Σάββατο 6 Μαΐου. Η πρόσκληση του Συλλόγου αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαΐας σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Αναστάσιμα! Το Φως της Ανάστασης ας χαρίζει ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία, δύναμη σε όλους και ας μεταφέρει το μήνυμα της  δημιουργίας και της νίκης πάνω σε κάθε φθορά!

Ακολουθώντας την ετήσια παράδοση της μεταπασχαλινής μας συνάντησης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαϊας προγραμματίζει εκδήλωση για τις 6 Μαΐου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 21.00 στο CAFE PARKO (Ρήγα Φεραίου 190 & Κοραή, έναντι Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα, Πάτρα).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει συνεστίαση με ατομική ποικιλία κρεατικών, μεζέδες, πίτες, ποτά… κέφι και χαρά. Η οικονομική συμμετοχή κατ’ άτομο είναι στα 10,00 ευρώ, ποσό με το οποίο καλύπτεται το πλούσιο γεύμα.

Για την καλύτερη οργάνωση των συμμετεχόντων, παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους σε ένα από τα μέλη του ΔΣ ή διαδικτυακά στη σελίδα και την ομάδα του Συλλόγου μας στο facebook  ή με email στο [email protected].

Με ξεχωριστή χαρά σάς προσκαλούμε να ανταμώσουμε, να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε… Μικροί και μεγάλοι, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, η παρουσία σας θα είναι τιμή για το ΔΣ του Συλλόγου!  Καλή αντάμωση!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαΐας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις